Uz pomoć ove dijete slavna voditeljka je smršala 20 kilograma: Opra Vinfri danas ima perfektnu LINIJU, kaže da se kilogrami ne vraćaju

Vesti 02.02.2023 08:00 0

Jedna od najpoznatijih žena na svetu, voditeljka Opra Vinfri godinama je mučila muku sa viškom kilograma,

Uz pomoć ove dijete slavna voditeljka je smršala 20 kilograma: Opra Vinfri danas ima perfektnu LINIJU, kaže da se kilogrami ne vraćaju

Printscreen/Youtube

Jednog dana je donela odluku da objavi rat kilogramima i promenila je svoje navike u ishrani. Novi režim joj je doneo mnogo blagodeti, a najveća među njima je bila to što je smršala više od 20 kilograma. 

I ono što je u celoj priči još najbolje jeste činjenica da joj se kilogrami ni posle više godina nisu vratili. 

Doručak

Sendvič sa jajetom, avokadom, šunkom i pardajzom na hlebu, od celog zrna žitaria i čaj. Kako kaže najviše voli indijski čaj u koji dodaje cimet, đumbir, vanilu, sve po ukusu.

Ručak

Supa od pardajza i salata od kelja ili testenine sa škampima. Uz supu uvek jede neko povrće, a često izbor padne na kelj. Kuvanu testeninu sprema sa malo maslinovog ulja, soli, bibra, češanjem luka i 3 kašike ribanog sira. Na kraju se testenini dodaju i grilovani škampi, a po želji se jelo može dopuniti paradajzom i rukolom.

Večera

Riba, često bakalar, ali može i druga, uz dodatak povrća. Kako voditeljka navodi često popije i vina ili neki koktel.

Uz promenu ishrane Opra je takođe odvojila i vreme za vežbanje, što joj je pomoglo da sagori masti i da svoje telo uobliči baš onako kako je želela.

Komentari (0)
Loading