Ovim trikom se služe agencije za nekretnine: Parket se sija kao nov, a potrebna su vam samo ova dva sastojka

Anđela Jovanović Vesti 10.10.2023 15:25 0

Kako to parketi u stanovima koji se izadju ili prodaju uvek imaju specifičan sjaj, makar bili i nekoliko godina stari, otkrila je Natalija Todorović i iznela tajnu kojom se služe agencije za izdavanje nekretnina.

parket

Reddite/Printscreen

Banjalučanka Natalija Todorović je putem svog Instagram "Mama za pet" profila podelila koristan savet za održavanje sjaja drvenih površina.

Natalija navodi da joj je njena prijateljica koja radi kao agent za nekretnine otkrila ovaj trik s čišćenjem laminata i parketa. Ona ističe kako se agencije za nekretnine služe ovim trikom za čišćenje pre nego objave prodaju stana ili kuće.

"Proveren trik da ti se laminat i sve drvene površine uvek cakle kao novi", napisala je Natalija na svom profilu.

Naime, laminat i sve druge drvene površine očiste se uz pomoć glicerina kako bi izgledali kao novi.

 

 

 

 

Potrebno je da u veliku kantu s hladnom vodom dodate čep glicerina i sve prebrišete. Potom je Natalija pokazala da trik provereno radi i na njenom laminatu koji je, kako navodi, star više od pet godina.

Inače, Natalijin Instagram profil posvećen je brojnim korisnim savetima kao što su održavanje doma ili trikovi kojima se služi u kuvanju. Ono što se posebno ističe na ovom profilu jeste da čisti bez hemikalija te pravi obroke koje ne sadrže beli šećer i meso.

 

 

 

@najzena.rs Part 2 je tu? Da li je ova šolja vaš izbor? Da li je NajŽena pogodila? 🫣 Zapratite za part 3, stiže uskoro 🤫 #fyp #foryoupage #najzena #zena #gledanjeusolju ♬ original sound - Najzena.rs

 

Komentari (0)
Loading