Ovo nisu OBIČNE ČESTITKE! Izaberite jednu i ulepšajte poseban dan dragoj osobi!

Vesti 07.08.2021 11:50 0

Čestitke za rođendan mogu biti i više od običnog "Srećan rođendan", odaberite neku originalnu, šaljivu i otkačenu

Ovo nisu OBIČNE ČESTITKE! Izaberite jednu i ulepšajte poseban dan dragoj osobi!

pixabay

Slavljenik se verovatno neće ni sećati da ste bili na njegovoj proslavi, ali zato kada poraste i otvori kutiju sa svojim dečijim uspomenama, pronaćiće vašu čestitku sa najlepšim željama.

Za sve vas koji ne znate sa rečima, a volite da iskažete svoje emocije kroz tekst, pripremili smo nekoliko specijalnih poruka za prvi dečiji rođendan.

Odaberite najlepše čestitke za bebin prvi rođendan

Slavljenik se verovatno neće ni sećati da ste bili na njegovoj proslavi, ali zato kada poraste i otvori kutiju sa svojim dečijim uspomenama, pronaći će vašu čestitku sa najlepšim željama.

Za sve vas koji ne znate sa rečima, a volite da iskažete svoje emocije kroz tekst, pripremili smo nekoliko specijalnih poruka za prvi dečiji rođendan.

 

  • Srećan rođendančić… Želimo ti kašiku snage, lončić radosti, kotlić uspeha, jezerce para, more sreće, okean zdravlja i ceo svemir ljubavi!

  • Želim ti da se nikada ne brineš šta će biti sutra, da budeš srećan svakog božijeg jutra. Sve najbolje za tvoj prvi rođendančić.

  • Da imaš zdravlja i da imaš sreće, da se ostvare želje i manje i veće, da zračiš vedrinom, a odbaciš tugu, da liniju života imaš dugu, da ti se snovi ostvare na javi, da lepe misli imaš u glavi, da ti drage osobe budu deo sna… Ljubimo te i volimo, dete naše drago.

  • Neka ti svaki sat, svaki minut i svaka sekunda u životu bude ispunjena ljubavlju, radošću i srećom. Nasmejana da zaspiš, sa osmehom da se budiš i u najboljem raspoloženju provedeš ovaj dan. Srećan rođendan slatka mala.

  • Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono što želiš i sačuvaj ono što voliš. A kada bude teško, mi ćemo biti uz tebe. Srećan rođendan… Mnogo te voilmo.

  • Draga naša bebo, kada za nekih deset, dvadeset godina otvoriš kutiju sa uspomenama, i pronađeš ovu čestitku, želim da znaš da sam se najviše obradovala tvom dolasku i da uvek možeš da se osloniš na svoju tetku, koja će paziti na tebe ma koliko godina imala.

Ovo nisu OBIČNE ČESTITKE! Izaberite jednu i ulepšajte poseban dan dragoj osobi!

pixabay

 

Odaberite čestitke za 18. rođendan

Punoletstvo je veoma važna stvar u životu jedne osobe. 18. rođendan predstavlja simbolični, a i zakonski prelazak iz detinjstva u odraslo doba. Zato se za njega priređuje posebna vrsta slavlja i zato zaslužuje poseban vid čestitki. Čestitke za 18. rođendan su, dakle, izuzetno bitne i treba im posvetiti posebnu pažnju i naglasiti nov početak u životu mlade osobe. Izdvojili smo neku od čestitki koju možete odabrati za vama dragu osobu.

  • Danas si postao čovek, sine moj! Srećan ti 18. rođendan, da si živ i zdrav i da budeš dobar čovek i da ti se sve životne želje ostvare i da ti svaka vrata budu otvorena! Srećan rođendan ti želi tvoja mama.
  • Danas smo najsrećniji jer slavimo život nekoga koga jako volimo. Dok ulaziš u svet odraslih, znam da vrednosti kojima smo te naučili ostaju u tebi i da će mnogima doneti radost! Srećan 18. rođendan, sine!

  • Sada kada imaš 18 godina moraš biti posebno oprezan – tvoji roditelji mogu legalno da te izbace iz stana!

  • Još juče si bio dete, danas su ti došle osamnaeste,
    I sada misliš da je sve drugačije, i da je sve tvoje što je bilo svačije,
    Život i nije uvek dar, shvatićeš kada postaneš star,
    Ali znaj da za greška nekada baš malo treba,
    Jer vrag čoveku ne da mira i uvek od nekud strašan vreba.

  • Uskoro ćeš saznati da je biti odrasla osoba mnogo manje uzbudljivo nego biti dete. Ali, nemoj nikome da kažeš! To je naša tajna. Srećan 18. rođendan!

Ovo nisu OBIČNE ČESTITKE! Izaberite jednu i ulepšajte poseban dan dragoj osobi!

pixabay

 

Najlepše čestitke za rođendan sinu

Svakom roditelju je izrazito drago kada dođe rođendan njegovog sina, svaki roditelj voli svoje dete i svakog trenutka mu želi samo najbolje. Ponakad možda niste kreativni da smislite neku lepu čestitku pa vam mi dajemo nekoliko predloga. Rođendan je jedan zaista fantastičan događaj, rođendan je izvanredna prilika za zabavu, druženje i veselje. Deca vole rođendane i iskreno im se raduju, zbog toga je veoma važno da rođendan bude što lepši i što zabavniji. Kada se približi rođendan vašeg dragog sina, budite veseli i raspoloženi i pokušajte da mu na poseban način čestitate. 

  • Danas ti želimo da uživaš, danas ti želimo da se veseliš i da svoju sreću sa drugarima deliš. Neka tvoje lice obasja sunce radosti i sreće i neka tvoje srce bude puno najlepših i najdivnijih emocija. Želimo ti bezbroj najboljih i najlepših rođendanskih želja, želimo ti neverovatno dobro i zabavno slavlje. Mama i tata ti žele srećan rodjendan, čestitamo ti!
     
  • Dragi naš sine, u životu nam ništa osim tebe nije važno i bitno, ti si ključna osoba u našem životu. Želimo da u tvojim očima uvek bude toplina, želimo da u tvom srcu uvek bude čista ljubav. Rodjendan je savršeno idealna prilika da uživaš u svim stvarima koje ti prijaju i koje odgovaraju tvom biću. Neka ti je srećan rođendan!​
     
  • Ja ne mogu da ti iscrtam put kojim treba da ideš, i ne mogu da ti obećam da će on biti posut samo cvećem, ali mogu da ti poželim da postupaš ispravno i pošteno, i da na svakom putu imaš jedan veliki i pun kofer sreće! Srećan rođendan sine, ti si tatin junak i ponos, i želim ti sve najbolje u budućim danima koje ti život sprema!
     
  • Neka samo sreća sa tobom korača, nekati je ljubav i od stene jača, 
    Da te svi ljudi i vole i cene, ti da uvek voliš i tatu i mene!
    Srećan rođendan maminom mezimcu, i najvećem daru koji sam dobila u životu!​
  • Ovo nisu OBIČNE ČESTITKE! Izaberite jednu i ulepšajte poseban dan dragoj osobi!

    pixabay

     

Najlepše čestitke za rođendan kćerki

​Ćerke su obično tatine mezimice, ali su i mamina „slika i prilika“, te je njihov rođendan uvek povod za najlepše roditeljske želje za srećnu i bezbrižnu budućnost, i iste su od srca bez obzira da li je u pitanj prvi ili već 31. rođendan, i uvek su povod za lepo slavlje i ugodno provedeno vreme sa svojim naslednicama.

  • Od dana kada sam te ugledala, znala sam da ćeš biti najposebnija i učiniti mene i najsrećnijom majkom na svetu! Idi hrabro svojim putem, ali majčin zagrljaj je uvek tu za tebe! Srećan rođendan najdraža kćeri, voli te tvoja mama, najviše na svetu!
     
  • Ti si unela smisao u naše živote, ti si ulepšala ono što smo imali i ono što ćemo tek proživeti uz tvoje prve korake i reči! Neka ti svaki početak bude lak, nama je najvažnija tvoja radost i sreća i za tebe smo otvorili svet, ti samo hrabro koračaj napred! Srećan ti rođendan kćeri, da ti samo sreća kuca na vrata, vole te najponosniji mama i tata!
     
  • Ti si naša sreća i životna energija, radost koju dobijamo sa svakim tvojim osmehom je neprocenjiva i ne postoji zamena za nju, niti reči koje je mogu dovoljno dobro opisati! Srećan rođendan našoj mezimici od mame i tate!
     
  • Neka čuju sve komšije, i rodbina, strine, tete,
    Najbolja si ti na svetu, najdraže si naše dete,
    Nek godine tvoje lete, neka idu kao laste,
    Cvrkut ptica nek te prati, nemoj nikad da odrasteš,
    Već se raduj kao mala, svaku sreću upoznala!
    Ovo nisu OBIČNE ČESTITKE! Izaberite jednu i ulepšajte poseban dan dragoj osobi!

    pixabay

Zanimljive čestitke za rođendan drugarici

Čestitke za rođendan drugarice treba da budu posebne i autentične. Imajte na umu da je danas teško naći dobrog prijatelja, pa neka njen rođendan bude prilika da joj pokažete koliko vam je stalo do nje.

  • Nemoj da misliš da si danas nešto posebna zato što ti je rođendan! POSEBNA SI SVAKI DAN. Srećan rođendan!
     
  • SREĆAN ROĐENDAN! Od mene ćeš dobiti poljubac, od Boga traži zdravlje i sreću, a sve ostalo imas kod Kineza.
     
  • PAŽNJA! Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Dakle, makar na trenutak uživaj u osećaju da neko uvek misli na tebe… SREĆAN ROĐENDAN!
     
  • ​Neka ti ovaj rođendan bude kao iz snova. Neka ti se evri množe, a muški na tebe lože. Želim ti vilu na Tari, auto Ferari, krpice iz Pariza i karticu Viza punu deviza. Imala uvek povod za dobar provod.
  • Ono što si sa mnom preživela tokom ovih nekoliko godina ti daje pravo da učestvuješ u Ginisovoj knjizi rekorda u kategoriji za najbolju drugaricu svih vremena. Srećan rođendan!

  • Kad bih ti mogao pokloniti nešto lepo, poklonio bih ti mogućnost da vidiš sebe onako kako te vidim ja. E, tek tada bi znala koliko si posebna! Srećan rođendan!!!
     

    Ovo nisu OBIČNE ČESTITKE! Izaberite jednu i ulepšajte poseban dan dragoj osobi!

    pixabay

     

     

     

Komentari (0)
Loading