Vau, kakvi pokloni! Zadivite najdraže ekspertnim trikovima pakovanja, neće vam biti potrebna pomoć stručnjaka

Vesti 27.12.2023 17:10 0

Za malo posebnosti, lepote i ekskluzivnosti ovih 5 trikova i saveta kako da upakujete poklone za Novu godinu činiće vam se vrlo jednostavnim...

poklon

Shutterstock

Ne morate da idete u prodavnice da vam profesionalci pakuju poklone za bližnje, potrebno je samo da imate papir za pakovanje, mašnu, satensku traku, lepljivu dužu traku i vaš posao će biti gotov. Ne samo da će predivno upakovani poklon uz jelku da doprinese atmosferi, već i način na koji ste ga upakovali. Tako ćete da stvorite dobru energiju i harmoniju za praznike. 

Za malo posebnosti, lepote i ekskluzivnosti ovih 5 trikova i saveta kako da upakujete poklone za Novu godinu činiće vam se vrlo jednostavnim. Želećete uvek da ih primenite.

poklon

Shutterstock

 
1. Traka za odmotavanje poklona

Po sredini papira za umotavanje zalepite jednu traku ostavite jedan mali deo nje da viri iz papira. Umotajte poklon tako da ivica papira sa parčetom trake bude vidiljiva sa zadnje strane pokona. Kada osoba poželi da odmota poklon samo će da povuče traku i lako otvori poklon, piše Sensa.rs.

2. Ako papir nije dovoljno veliki za poklon

Na unutrašnju površinu ukrasnog papira postavite poklon dijagonalno i spojite stranice papira, pa ih zalepite selotejpom.

3. Ukrasni držač poklona u vidu satenske trake

Upakujte poklon i ostavite dvadesetak santimetara ukrasnog papira na vrhu. Krenite da rolate satensku traku zajedno sa papirom sve dok ne dotakntete pokon. Zalepite savijeni deo, a ostatak trake iskoristite kao elegantni držač poklona.

4. Ukrasna kesa lepo zatvorena

Pokon u ukrasnoj kesi koju ne možete da zalepite možete da obezbedite tako što ćete da provučete vrhove drški kroz rupe drški na suprotnoj strani. To uradite sa obe strane i zategnite drške. Kesa će biti obezbeđena. 

5. Vrećica za čestitku na ukrasnom papiru

Ono što će se svima dopasti je i kako da naprave vrećicu za čestitku na ukrasnom papiru, a to možete da pogledate u sledećem videu:

 

 


Bonus video:

 

 

 

Komentari (0)
Loading