Alternativa skupim industrijskim đubrivima: Pospite baštu jednom kašikom ove smese i uživajte u obilnoj žetvi

Slobodanka Ćorić Vesti 11.04.2024 12:20 0

Na ovo đubrivo, navodno, posebno dobro reaguju biljke poput paradajza, paprike, krastavca i mnoge druge, koje se svakodnevno nalaze na našim jelovnicima

bašta

Shutterstock

U svetu baštovanskih trikova i tajni, jedno novo otkriće privuklo je pažnju ljubitelja biljaka i baštovana širom sveta. Ovaj put, ključni sastojak za bujne useve leži u nečemu što većina nas ima u svojim kuhinjama – šećeru.

Jedan baštovan, čiji je entuzijazam za uzgoj biljaka zarazan, otkrio je recept koji obećava izvanredne rezultate. Mešavina običnog šećera i drugih sastojaka dostupnih u svakom domaćinstvu, tvrdi se, pretvara biljke u proizvođače obilnog voća.


Video na IouTube kanalu Soveti biolog progress vai postao je viralan, pošto su baštovani i ljubitelji biljaka širom sveta počeli da eksperimentišu sa ovom revolucionarnom tehnikom.


Na ovo đubrivo, navodno, posebno dobro reaguju biljke poput paradajza, paprike, krastavca i mnoge druge, koje se svakodnevno nalaze na našim jelovnicima. Iako može zvučati neobično, mnogi korisnici tvrde da su primetili značajno poboljšanje u rastu i plodnosti svojih biljaka nakon primene ovog jeftinog i ekološkog đubriva.

Ovaj novi pristup baštovanstvu pruža nadu i alternativu skupim industrijskim đubrivima, a mnogi su već oduševljeni idejom da mogu postići obilnu žetvu bez velikih suma novca, piše Dom i dizajn.

Komentari (0)
Loading