Doživite VRHUNSKI orgazam: Ovih PET predloga iz "Kama sutra" dovešće vas do ludila

Naj žena Vesti 31.08.2022 23:00 0

Ako želite neke promene u vašem odnosu, vi ste inovatina žena koja želi više uzbuđenja, 95 odsto. muškarca bi to učinila na tradicionalan način: unutra, napolje, unutra, napolje... Ista brzina, ista dubina, isti pokret kuka, isto sve. Ovaj dosadni stil je zapravo je neefikasan kada je u pitanju dovođenje većine žena do orgazma, evo par saveta

Doživite VRHUNSKI orgazam: Ovih PET predloga iz "Kama sutra" dovešće vas do ludila

Shutterstock

Budući da je ovaj "stil" toliko popularan, da li je čudo što mnoge žene se*sualni odnos ocenjuju kao najmanje zanimljiv deo se*sa? Ovo je i razlog zašto novi način vođenja ljubavi može dosadan seks pretvoriti u neverovatan i strastven. Ako zaista želite da impresionirate, zavirite malo u knjigu o seksu: Kama sutra.

Verovatno ne znate da Kama sutra nije samo se*s ili lude poze: to je vodič kroz život i ljubav, a jedan od sedam delova se fokusira na erotiku. A penetracija je jedno od najinspirativnijih područja koja nudi ne jedan, već 5 različitih načina. Vredi ih zapamtiti da bi promenili vaš odnos.

Trljanje 

Podignite kukove, stavite jastuk ispod zadnjice, a on pri prodiranju čini pokret prema gore. Mnogi seksolozi preporučuju postavljanje tvrdih jastuka ispod, ruku, glave, nogu i raznih drugih delova tela. Ovo olakšava pristup i poboljšava udobnost žene i omogućava promenu uglova prodiranja, što daje zanimljive rezultate. Ozbiljno - probajte!

Pritiskanje

Originalni tekst "Kama Sutra" kaže da, kada je muškarac uzbuđen, treba da stavi svoj penis unutra i zadrži ga tamo. Čini se prilično kontradiktorno - na kraju krajeva, kada ste super uzbuđeni, poslednja stvar na koju pomislite je tišina ... osim ako vam to malo smanjuje nivo uzbuđenja i odlaže ejakulaciju.

Milovanje

Muškarac hvata svoj penis rukom, a zatim ga kruži oko vašeg klitorisa. Ovo je potpuno "izvodljivo" bez upotrebe ruku, ali sa ovom varijantom pritisak je jači.


Mač sa dve oštrice

Dok muškarac prodire, oštro usmerava svoj penis nadole. Suprotno je savremenom razmišljanju fokusiranje na prednji zid vagine (nešto ispod abdomena) jer se tu nalazi tačka G. Isprobajte ovaj pristup za potpuno drugačiji osećaj i zapamtite da Kama sutra nije usredsređena na orgazam, već ima i različite ciljeve - kombinaciju dva ljubavnika i senzacije.

Puferiranje

Partner potpuno izvlači penis, a zatim ponovo prodire brzim pokretom. Neke žene se više uplaše pre nego što se oduševe pri samoj pomisli na to. Ako imate osetljiv grlić materice i vaš momak je prilično dobro obdaren, neočekivana duboka penetracija znači bol, a ne zadovoljstvo. Zato pažljivo testirajte ovu opciju.

Komentari (0)
Loading