Druga polovina DECEMBRA donosi preokret: Susret s KARMOM nekima donosi TRIJUMFE, a nekima i TRAUME od kojih se neće lako oporaviti

Vesti 21.12.2021 20:18 0

Ovaj Mesec se još zove i hladni. Šta će nam doneti?

Druga polovina DECEMBRA donosi preokret: Susret s KARMOM nekima donosi TRIJUMFE, a nekima i TRAUME od kojih se neće lako oporaviti

pixabay

 

 

U drugoj polovini decembra biće naglašeni jaki ljubavni odnosi, jaka seksualna stras, ljubomora i fatalni susreti.


Nije poželjno da sada ulazite u veće kreditne finsnijske pozajmice. Mnogima će se vraćati one velike fatalne ljubavi iz prošlosti, odnosi koji sada počnu biće isto fatalni sa magičnom privlačnošću. Takođe, pozivi starih prijatelja, vraćanje na stare poslove. Sve su to karmički odnosi.

Ovakva postavka zvezda ne dešava slučajno pred sam kraj 2021. godine, on nas tera na završetke starih priča i odnosa kako bi rasterećeni ušli u 2022. godinu!

Blizanci


Ovo je jedan radoznao i pokretljiv znak u svakom smislu. Njihov mozak ne može da se opusti čak ni za vreme seksa. Muškarci rođeni u ovom znaku vole da se hvale i uvek su spremni za akciju, ali kada dođe do tog trenutka, odustaju ili se foliraju.

Kod njih seks traje oko dva minuta, a istinski bezgranična sebičnost Blizanaca se vidi prilikom njihovog ponašanja u krevetu. S druge strane, većina žena koje su rođene u ovom znaku su dobre u krevetu. One vole kada se partner posveti dugoj predigri.

Strelac

Muškarci rođeni u znaku Strelca po pravilu su avanturstičkog duha i vole da eksperimentišu. Kod žena je situacija totalno drugačija - one vole tradicionalizam bez mnogo odstupanja. Dakle, muškarci tragaju za osobom koja je spremna da proba nešto novo, ponekad i perverzno i uzbudljivo, a ako to ne pronađu nestaje želja i trude se da pobegnu što pre. Žene, pak loše reaguju na napadne muškarce i traže siguran i opušten seks.

Ribe

Ribe su veoma emotivne, gaje duboka osećanja, ali često u seksu znaju da budu veoma loše. Ženske Ribe grizu i provociraju više i od agresivne ženske Škorpije ili Ovna, a prizivaju i sadizam jer su u suštini mazohisti. Zbog tog ekstrema često im je teško da nađu adekvatnog partnera za kvalitetno vođenje ljubavi.
Komentari (0)
Loading