HOROSKOP vam otriva mračne TAJNE budućeg ŠEFA ili RUKOVODIOCA: Pre nego što potpišete UGOVOR, obratite pažnju na zvezde i šta vam one poručuju

Vesti 22.12.2021 19:09 0

Ako se dvoumite da li da prihvatite neki posao, zvezde će vam sigurno dati odgovor. Pitajte potencijano nagrađenog šta je u horoskopu

HOROSKOP vam otriva mračne TAJNE budućeg ŠEFA ili RUKOVODIOCA:  Pre nego što potpišete UGOVOR, obratite pažnju na zvezde i šta vam one poručuju

unsplash.com

Ovan

Ovaj znak je velika pričalica, a sjajno se snalazi u kriznim situacijama. Od svojih zaposlenih očekuje da uvek budu u pokretu, marljivo rade i ispunjavaju radne zadatke. Zahtevaju poštovanje pre svega. Iako su prilično jasni, lako padnu u vatru kad im se nešto ne dopada.  Njihovi zaposleni moraju da se naviknu na to. Ipak, oni su veoma inspirativni i ne beže od promena, a ako su raspoloženi saslušaće svoje saradnike.

Bik

Bikove podređeni doživljavaju kao vrlo stroge šefove s jasnim zapovednim tonom, ali je to samo njihov oklop.  Pažljivi su u svom poslu i vole da sve teče glatko i bez problema. Praktični su, jasni i motivisani željom za uspehom, te isto očekuju od svojih zaposlenih. Od svoje firme žele da naprave brend i zato će tražiti maksimalan trud kako bi njihovi proizvodi bili vrhunski. Iako važi pravilo da su tvrdoglavi, oni će često tražiti mišljenje saradnika, samo će biti kruti oko osnovnih stvari.

Blizanci

Blizanci su neorganizovani, konfuzni i stalno gomilaju posao. Nisu rođeni za ulogu vođe pa će često svoj posao preraspodeliti na nekoliko, po njima najsposobnijih zaposlenih. Ali ipak, završna reč će biti njihova, pa ako primetite da vaš šef mnogo koristi reč "JA" kada priča o gotovim poslovima, budite uvereni da je u pitanju blizanac. Nemojte se zbuniti njihovim čestim promenama raspoloženja i svakako izbegavajte konflikt jer će Blizanac u raspravi uvek pobediti i to na viku. Vole dinamiku i kreativnost i privatno mogu biti veoma zabavni, ali im se ne savetuje uloga lidera.

Rak

Rakovi izbegavaju nevolje i konflikte u širokom luku. Od svojih zaposlenih očekuju da razumeju njihove želje, ali se trude da razumeju i želje podređenih. U poslu mora sve ići glatko, što  Rak postiže pažljivim delegiranjem poslova i bez mnogo muke. Zbližavanje sa zaposlenima za Raka je vrlo bitno, jer on voli da se druži i radi u harmoniji. Rak je idealan šef koji će rado saslušati sve probleme svojih zaposlenih i uvažiti njihove ideje za unapređenje posla.

Lav

Lavovi su sposobni da preuzmu ulogu šefa u svakoj kompaniji. Oni žele da budu pošteni i nepristrani i uvek će rado pomoći svojim zaposlenima. Pokušaće da im osiguraju najbolje radne uslove, plate i mogućnost napredovanja, ali samo ako to njih ne ugrožava. Lavovi beže od tračeva i spletki, ali umeju da budu kruti kad je reč o nagrađivanju.

Devica

Ovaj znak je istinski realista i zanima ga isključivo rezultat, pa je intezivno predan poslu. Činjenice i brojke su ono što im zaokuplja misli. Nemojte očekivati da ćete pobuditi njihove simpatije ili razumevanje nerealnim idejama. Prazni predlozi bez konkretnih primera ih ne zanimaju. Device su potpuno iskrene i nisu sposobne za prevaru, zato nemojte očekivati da će se ikad uvući u sumnjive poslove. Takođe izbegavajte tračeve.

Vaga

Vage vole popularnost i uvek se trude da budu na dobrom glasu. Više vremena će uložiti da izgrade svoj imidž, nego što će se baviti problemima. Svakom zaposlenom posvetiće dovoljno vremena i uvek će biti korektan prema svima. Vage su nekad previše oprezne i jedina mana im je što se teško odlučuju. Zato im je bitan odnos sa kolegama i žele da imaju maksimalno poverenje u njih.

Škorpija

Uvek su ozbiljni i dominantni šefovi, bez obzira koliko dobroćudno izgledali. Postaviće visoke standarde za svoje zaposlene i očekivati da će ih bez poteškoća ispuniti.  Trud i marljivost će uvek nagraditi i pohvaliti. Iako je Škorpija stroga, ona ume i da se zabavi i unese šalu u kolektiv.

Strelac

Strelac je individualac koji zna šta želi teško se prilagođava ulozi šefa, jer nije timski igrači već više voli da sve uradi sam, pa isto tako ne voli ni ulogu podređenog . Od svojih zaposlenih traži da se u potpunosti posvete poslu i da ne lenčare. Nekada se potpuno isključe, pa kasno saznaju šta se sve dešava u firmi.

 

Jarac

Jarčevi su dominantni i rođeni su da budu šefovi. Vole kad ih drugi slušaju i ne trpe bezobrazluk i nepoštovanje svojih zaposlenih. Pre svega će zaštititi svoje mesto i neće dopustiti nikome da dovede u pitanje njegov status. Vole kada im zaposleni predlažu nove ideje i spremni su da pohvale rad i trud. Za uspeh svoje firme napraviće sve što je u njihovoj moći i potrudiće se da  zaposlenima omoguće što bolje radne uslove.

 

Vodolija

Vodolije nisu rođene za šefove jer su impulsivne, kreativne i ne drži ih mesto. Brzoplete su i lako postaju meta ogovaranja kod zaposlenih. Njihova nestrpljivost je legendarna jer očekuju od svojih zaposlenih da ispune zadatke istog trena nakon što su oni to zamislili. Vodolija nekad prelaze i granice dobrog ukusa, nekad su previše intimne sa zaposlenima, a često vole i da šire tračeve.

Ribe

Ribe nikako nisu za lidere. One su previše dramatične i plačljive i mnogo energije gube na trivijalnosti. Znaju da se previše opuste u svojoj ulozi i zaposleni ih ne doživljavaju kao svoje nadređene. Ovaj znak će se uvek zauzeti za radnike, ali samo dok je siguran da će radnik ostati na nižem mestu i da nikako ne može da ga ugrozi. Previše se fokusiraju na nebitne stvari.

 

Komentari (0)
Loading