Dnevni horoskop za SREDU, 18. avgust: Vodolije očekujte LEPE VESTI od jednog Ovna, Strelčevi pod uticajem Venere danas rešavaju OVAJ problem

Naj žena Vesti 18.08.2021 08:03 0

Naš astrolog, Nena Janković, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za SREDU, 18. avgust: Vodolije očekujte LEPE VESTI od jednog Ovna, Strelčevi pod uticajem Venere danas rešavaju OVAJ problem

pixabay

Ovan

Vaša situacija je danas veoma povoljna posebno kada je u pitanju poslovna i finansijska situacija. Do kraja dana bićete jako tvrdoglavi posebno kada je u pitanju ljubav i ljubavni odnos. Zdravstveno stanje je odlično ali povedite računa o spavanju. 

Bik 

Na vama je danas da donesete jednu jako bitnu odluku po pitanju pregovora u vezi posla. Novčano stanje je veoma nestabilno i to vas veoma brine. Partner vam je veoma velika podrška ali ima ćete mnogo zamerki na njegovo ponašanje. Do kraja dana mogući problemi sa pritiskom. 

Blizanci

Energija ovog dana vam ne prija jer su mogući problemi u krugu porodici. Vašem temperamentu neodgovara poslovna situacija i razgovori koji se danas vode. Ljubavna situacija vas deprimira i tražite način da se raspravljate sa partnerom. Problemi sa stomakom.

Rak 

Emocije su danas pod utiskom drugih ljudi. Mars vam pokreće potrebu za poslom ali niste raspoloženi da se previše se  udubljujete. Novac je veliki teret  Problemi sa glavoboljom. 

Lav 

Početak dana je pod utiskom sastanka koji morate da imate. Bićete veoma nervozni što se tiče posla ali potrudite se da sebe umirite. Ne dozvolite da sve utiče na vas posebno kada je u pitanju zdravstvena situacija. 

Devica 

Veoma ste pod utiskom drugih ljudi posebno kada je u pitanju porodična situacija. Jedan mladi član porodice biće veoma uporan da vam nešto dokaže. Novčana situacija je stabilna. Mogući problemi sa disajnim organima. 

Vaga 

Vasa mašta je danas iznad očekivanja a to će posebno da uzbudi vašeg partnera. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi putovanja. Porodična situacija vas brine zbog novca. Nervna napetost koja traje već nekoliko dana. 

Škorpija

Ovo je idealan dan da se posvetite sebi i da ne dozvolite da iko utiče na vas. Poslovne strane vam stižu dobre vesti i dobri rezultati. Moguće ponuda nove poslovne saradnje. Budite oprezni kada je u pitanju novac. Problemi sa nogama. 

Strelac

Venera stvara osećaj zadovoljstva posebno kada je u pitanju ljubav. Na vama je da donesete dobre odluke po pitanju partnerskog odnosa. Poslovna situacija je komplikovana. Osoba u znaku Jarca vaš izuzetno nervira. Gledajte svoja posla jer u suprotnom imaćete probleme sa napetosću. 

Jarac

Do kraja dana imate osećaj kao da vas neko juri ili posmatra. Prati vas jedan san i njegovo značenje vas jako iritira. Sagledajte svoj život kroz realne okvire. Jako je važan posao u narednom periodu. Problemi sa kičmom. 

Vodolija

Budite realni i ne zahtevejte previše od sebe i od drugih posebno kada je u pitanju emotivna strana. Partnerski odnos je veoma nestabilan što delimično zavisi od vas. Do kraja dana lepe vesti od osobe u znaku Ovna. 

Riba 

Ljubav je danas najbitnija tema tako da ostalo vas ništa i ne zanima. Popravljate svoje raspoloženje kao i raspoloženje svog partnera. Imate jako dobru komunikaciju što rešava vaše probleme iz prošlosti. Mogući problemi sa zubima. 
 

Komentari (0)
Loading