Stiže im NEPRIJATNO IZNENAĐENJA: Ova tri znaka će OSTATI BEZ PRIJATELJA u narednom periodu, svi će im "okrenuti leđa"

Lana Vidović Vesti 28.08.2022 14:40 0

Prijatelji su važan segment u životu svakog čoveka. Oni su često tu da nam pruže podršku, da budu naše rame za plakanje, ali i da sa njima podelimo sve one lepe trenutke i uspehe

Stiže im NEPRIJATNO IZNENAĐENJA: Ova tri znaka će OSTATI BEZ PRIJATELJA u narednom periodu, svi će im "okrenuti leđa"

pixabay

Prema tumačenju astrologa u narednom periodu postoji velika verovatnoća da će pripradnici ova tri horoskopska znaka doživeti neprijatno iznenađenje - njihovi prijatelji će posle mnogo vremena pokazati svoje "pravo lice".

Ovan

Osoba kojoj ste ukazali poverenje uskoro bi mogla da vas izneveri. Da li možete da pretpostavite ko je to? Ako imate neku osobu na umu, verovatno ste u pravu.

Blizanci

Setite se da li ste u prošlosti nekom ostali dužni ili niste održali svoju reč. Izdali ste poverenje te osobe nakon čega joj je bilo potrebno mnogo vremena da se ponovo oseća sigurno u vašoj blizini. U međuvremenu, ste se zbližili i pomislili da su ružne stvari sada iza vas. Zapravo ta osoba vam nikada nije uistinu oprostila. Njoj jednostavno više nije stalo do vašeg prijateljstva, piše Index.hr.

Strelac

Poklonili ste svoje poverenje osobi za koju se već na prvi pogled moglo zaključiti da će vam okrenuti leđa kada vam bude najpotrebnija. Čak iako ste postali svesni te opasnosti pravite se da ne verujete u to. Vreme je da prihvatite realnost.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading