Prosto uživaju u svojoj SAMOĆI: Ovi znakovi će vam dati KORPU ako im ponudite PRSTEN

Vesti 02.09.2021 15:25 0

Dok jedni jedva čekaju da stupe u brak, drugi od njega beže kao muve bez glave. Zato uzmite astro znak svog partnera u obzir, jer brak možda i nije za njih

Prosto uživaju u svojoj SAMOĆI: Ovi znakovi će vam dati KORPU ako im ponudite PRSTEN

Shutterstock

Pripadnicima ovih znakova je teško da se prilagode bračnoj zajednici, prosto se osećaju kao u zatvoru, a ni sami ne znaju zašto..

Bik

Bikovima je oduvek na prvom mestu bila karijera i oni nipošto ne žele da je zanemare zbog bilo koga ili bilo čega. Ako pitate njih, ulazak u brak je nepotreban i samo ograničava slobodu pojedinca. Većini ljudi koji su rođeni u ovom znaku Zodijaka ne žele da imaju decu.

Škorpija

Škorpije su jednostavno previše egocentrične i sebične osobe. Njima sama pomisao na deljenje nečega što je do tog trenutka bilo samo njihovo predstavlja ogroman problem. Takođe, njima je vrlo teško da neprestano provode vreme s nekim, pa se tu vrlo često javljaju i agresija i bes, piše "Novi.ba".

Blizanci

Blizancima je i više nego teško da zamisle da će njihova sloboda i avanture biti ograničene. Oni ne žele da pripadaju nekome, već žele da budu samo svoji, pa su oni kako stoji u jednom američkom istraživanju, horoskopski znak koji najčešće napušta svog partnera.

Komentari (0)
Loading