Izaberite KLJUČ i saznajte kakva vas BUDUĆNOST čeka: Svaka BOJA otkriva tajnu vaše PODSVESTI

Vesti 10.03.2022 12:32 1

Testovi sa slikama, mogu otkriti mnogo toga, pa čak i ono najskrivenije u nama.

Izaberite KLJUČ i saznajte kakva vas BUDUĆNOST čeka: Svaka BOJA otkriva tajnu vaše PODSVESTI

Shutterstock

Ključ je simbol početak novog ciklusa, i zatvaranje starog poglavlja. Pomoću ovog testa otkrite šta je to sakriveno u vašoj prošlosti, i kakva vam se budnoćnost smeši. Svaka boja ključa nosi određen odgovor. 

Crveni ključ

Važite za jednu hrabru i do srži u svakom polju strastvenu osobu. Stalna potraga za novim avanturama i uzbuđenjima, vam je u krvi. Uvek se vodite prvo srcem, pa tek onda razumom, i to je ono što vas čini tako posebnom. Crvena boja ključa znači otvaranje vrata ljubavi, pronalazak srodne duše, veoma važan susret.

Zauzeti će poboljšati odnos sa partnerom, i vratiti bliskost. Ljubav će biti vaš pokretač u periodu koji sledi.

Srebrni ključ

U skorijoj budućnosti vaš fokus će biti na poslovnom uspehu, karijeri. Posvetićete se materijalnom stvarima i stićanju vlasitete sigurnosti. Srebrna boja u psihologiji označava stabilnost i ravnotežu, i to baš opisuje vas i vašu ličnost. Vi ste tip osobe na koju se svi mogu osloniti, i računati u svakoj situaciji. Srebrni ključ otvara vam vrata uspeha. Period koji vam dolazi je idealan za rad na sebi, jer ulazite u proces materijalnog napredovanja, te nemojte zaboraviti važnost i duhovnog unutrašnjeg glasa. 

Beli ključ

Svi znamo da je bela boja oduvek važila za simbol čistote. Ako ste izabrali ovaj ključ, znači da u narednom periodu ulazite u fazu pročišćenja misli i posvećenost ličnom razvoju. Sve što vam je smetalo, zadavalo muke i brige, otpustićete u narednom peirodu. Budućnost je u vašim rukama, iako se oslobodite strahova, slede vam samo lepa dešavanja i razna iznenađenja na svakom polju. Sreća vam je pred vratima.

Komentari (1)
Loading
Nijebitno
10.03.2022 17:04

Budučnost nama ide u k..