Dnevni horoskop za NEDELJU, 5. septembar: Vage danas donose važnu odluku, dok Ovnovi očekuju LEPE VESTI iz okruženja

Naj žena Vesti 05.09.2021 08:30 0

Nena Janković, naš astrolog, okriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za NEDELJU, 5. septembar: Vage danas donose važnu odluku, dok Ovnovi očekuju LEPE VESTI iz okruženja

Shutterstock

Ovan 

Za današnji dan odaberite svoje omiljeno mesto u prostoru gde živite i opustite se maksimalno jer ste zaslužili. Do kraja dana stiže vam lepe vesti iz komšiluka u vezi poslovne situacije za naredni period. Problemi sa organima za varenje.

Bik

Budite dovoljno mudri da izbegnete rasprave na svim životnim poljima. Čuvajte svoj mir i ne reagujte "na prvu loptu ". Partner je psihički odsutan jer ima probleme na poslu. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Dobro razmislite o emotivnim odnosima sa osobom koja je već neko vreme prisutna u vašem životu. Na poslovnom planu moguće su nove odluke koje vam baš neće prijati. Prihvatite to kao neminovnost. Moguće problemi sa krvnim pritiskom. 

Rak

Do kraja dana bićete pomalo napeti zbog nesredjenih odnosa unutar porodice posebno kada je u pitanju odnos sa ženskim članom porodice. Budite spremni na kompromis kada je u pitanju novac. Novčana situacija će biti bolja tokom naredne nedelje. Smanjite nervozu. 

Lav

Vaša snaga "leži " u vašem ponašanju. Budite dostojanstveni jer na taj način dobijate sve što poželite. Veoma povoljan glas od voljene osobe. Mogući problemi sa kolenima. 

Devica 

Danas dolazi do izražaja vaša potreba za pregovaranje i dogovaranje i to ćete učiniti u krugu svoje porodice. Poslovna strana vas nervira jer ćete imati neke poslove da završite. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Lava. 

Vaga 

Današnj dan donosi jednu važnu odluku a tiče se novčane situacije i jednog člana porodice. U ljubavi ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Prijatelj u znaku Jarca vas može opteretiti. Nervna napetost. 

Škorpija

Vaša poslovna situacija kod vas zahteva da radite i danas od kuće. Članovi porodice neće imati razumevanje za vas, pa su mogući sukobi. Na vama je da se povučete. Odmarajte više..

Strelac

Vaša energija je pod pritiskom. Niste dovoljno opušteni da završite sve na poslovnoj strani. Potražite pomoć saradnika. Emotivni odnosi su veoma napeti. Možete ih rešiti kroz dobar razgovor. Zdravlje je stabilno.

Jarac 

Ovo je period koji vam donosi probleme iz prošlosti tako da ćete danas rešavati neke odnose u krugu porodice, ali i partnerski odnos. Vaša snaga "leži " u vašoj odlučnosti, a do kraja dana stižu vam iznenađujuće vesti iz inostranstva. Nervna napetost.  

Vodolija

Današnji dan je predviđen da energetski regenerišete sebe, što znači što manje posla i napetosti. Budite spremni na saradnju u krugu porodice jer od toga zavisi vaša novčana situacija. Mogući problemi sa kičmom. 

Ribe

Nervozni ste zbog nekih planova koji se nisu ostvarili. Na vama je da se saberete i da krenete iz početka. Imaćete poziv iz inostranstva koji je jako zanimljiv od osobe u znaku Raka. Odmarajte i okrenite se zdravom životu..

Komentari (0)
Loading