Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 9. septembar: Blizanci danas očekujte ZANIMLJIV razgovor, a Bikovi kao i uvek TVRDOGLAVO brane svoje stavove

Naj žena Vesti 09.09.2021 08:00 0

Nena Janković, naš astrolog, okriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 9. septembar: Blizanci danas očekujte ZANIMLJIV razgovor, a Bikovi kao i uvek TVRDOGLAVO brane svoje stavove

unsplash.com

Ovan 

Danas se potruditi da se pokaže te u najboljem svetlu kada je u pitanju poslovna strana. Do kraja dana vas očekuju prijatne vesti od osobe u znaku Ovna. Mars pokreće telo i osećate se veoma umorno. 

Bik 

Danas tvrdoglavo branite svoje stavove posebno kada su u pitanju odnosi u porodici i u partnerskom odnosu. Stiže vam povoljan glas iz inostranstva od osobe u znaku Jarca. Budite spremni na razgovor sa partnerom. 

Blizanci

Vasa snaga je u porastu posebno kada je u pitanju posao i karijera. Imaćete jako zanimljiv razgovor u krugu porodice. Održava vas partner u vašim idejama. Mogući problemi sa pritiskom. 

Rak 

Danas se posvećujete prošlosti, neke uspomene vam ne daju mira. U ljubavi ste veoma nestabilni, to sve oseća partner. Pokušajte da se bolje poslovno organizujete. 

Lav 

Vasa emotivna strana je veoma nestabilna i to vas čini jako nervoznim. Posao vas daje krila i time se bavite tokom dana, tu vas čekaju jako dobri rezultati. 

Devica 

Ovo je savršen dan da posvetite sebi i svojim željama, zbog posla nećete moći u potpunosti da uživate u danu. Što se tiče posla čeka vas veoma neprijatan razgovor. Mogući problemi sa glavoboljom. 

Vaga 

Vasa diplomatija danas je veoma bitna i rešiće vam jedan veliki problem na planu posla. Do kraja dana lepe vesti od osobe u znaku Ovna, najverovatnije u vezi novca. Zdravlje je stabilno. 

Škorpija 

Budite spremni na saradnju sa svima iako vam nije do toga. Trenutno ste pod utiskom drugih ljudi i veoma ste nervozni zbog toga. Ljubav je nestabilna i nije vam svejedno. Glavobolja. 

Strelac 

Danas je najvažnije da budete tamo gde je centar dešavanja, posebno kada je u pitanju posao. Od vas partner očekuje previše i to će vas iznenaditi. Problemi sa glavoboljom. 

Jarac 

Vaša potreba da dominirate nad drugima je veoma jaka i to nad partnerom ali i u poslu. Sa partnerom nemate razumevanja. Finansijski ste stabilni. Više šetajte. 

Vodolija 

Ovo je dan posvećen drugima, to je ono što vi posebno volite da se bavite tuđim životima i da pomažete. Najviše će osetiti članovi porodice i poslovni saradnici. Zdravstveno se osećate sjajno. 

Ribe 

Mogući problemi sa spavanjem zbog nedavnih problema na poslu i svađe sa partnerom. Budite dosadni sebi i ne pristajte na kompromise u poslu. Porodicna podrška je danas najvaznija. 

Komentari (0)
Loading