Proverite da li ste dete SREĆE: Ako imate ova TRI broja u datumu rođenja, nikada se NEĆETE mučiti, UNIVERZUM sve radi za vas!

Ž. T. Vesti 09.02.2023 08:38 3

Numerolozi tvrde da su ljudi koji imaju ove brojeve u datumu rođenja najsrećniji

Proverite da li ste dete SREĆE: Ako imate ova TRI broja u datumu rođenja, nikada se NEĆETE mučiti, UNIVERZUM sve radi za vas!

Shutterstock

U numerologiji svaki broj ima specifično značenje, ali se posebno ističu glavni brojevi koji, prema tumačenju, nose najmoćniju energiju, intuitivnu snagu i simbol su srećne budućnosti.

Reč je o brojevima 11, 22 i 33! Ukoliko neke od ovih brojeva imate u svom datumu rođenja, odnosno ako se u vašem datumu rođenja pojavljujuju dve jedinice, dvojke ili trojke, numerolozi kažu da imate posebnu zaštitu od Univerzuma.

Osobe koje poseduju broj 11

Imaju izraženu intuiciju i duhovnu svest. Osetljivi su, čula su im izoštrena i poseduju razvijenu empatiju i prirodnu inteligenciju. Broj 11 je simbol velike moći - mentalne i fizičke. Nosioci ovog broja najčešće su stare duše koje se sa mudrošću bore sa izazovima. Njihove najveće vrline su poštovanje, empatija, razumevanje problema i uspešno rešavanje, stabilnost, osećaj za uspeh i sposobnost kreiranja kvalitetnih odnosa.

Osobe koje poseduju broj 22

Lako primenjuju stečena znanja u praksi, pa su ovo uglavnom vrlo uspešne i cenjene osobe. Imaju izrazito samopoštovanje, prirodnu inteligenciju i liderske sposobnosti. Veliki su vizionari i kreatori sjajnih ideja. U ljubavi se posvećuju potpuno - posvećeni su, iskreni i znaju kakod a reše konflikte.

Osobe koje poseduju broj 33

Predstavlja broj savršene ravnoteže i imaju ga izuzetno hrabre i ambiciozne osobe. Za njih ne postoje nerešive prepreke, a svaki put je šansa za novi uspeh. Ponekad mogu delovati hladno, ali oni su zapravo izuzetno emotivne osobe koje će vam u život doneti kreativnost, radost i entuzijazam. U ljubavi sa osobom sa brojem 33 uspostavlja se poštovanje i potpuna harmonija.

Komentari (3)
Loading
Slavica
16.07.2022 23:50

Tacno mi rodjeni 33. U mesecu uzivamo😭

Vladimir
17.07.2022 12:07

@Slavica - Evo moja baka rodjena 1933. stvarno uziva, sto i Vama zelimo! Pozdravite kod kuce!

Zdravkovic
24.12.2022 17:47

@Slavica - Bravo Slavice... U sam centar! Ovo su neopisive gluposti sto oni pisu.