Druželjubivi su i ne prave NERED: OVI horoskopski znakovi su najbolji za ZAJEDNIČKI život!

Vesti 08.04.2022 18:43 0

Oni su odani prijatelji i divni partneri

laž

Shutterstock

Ipak, ako tražite cimere ili planirate da privremeno delite apartman sa bliskim ljudima, ovaj tekst je za vas.

Ljudi se često osvrću na dane u studentskom domu kao na najbolja vremena u životu na fakultetu. I ovo zaista mogu da budu divni trenuci ako ste imali divne cimere. Uredni i druželjubivi cimeri su pun pogodak, dok egoistični i nepristojni cimeri zaslužuju posebno mesto u paklu. Prema Pinkvilli, ovi horoskopski znakovi čine najbolje cimere. 

Rak

Rakovi nemaju granica i to govorimo na najbolji mogući način kada su vaši cimeri. Jer oni će prvi primietiti kada ste uznemireni i učiniti sve što mogu da vas razvesele. Znaju da budu poprilično pričljivi, ali vole i da saslušaju  probleme i ponude rešenja.

Vodolija

Ako volite lični prostor i ne želite cimera koji će sa vama sedeti ceo dan, onda je Vodolija savršen cimer za vas. Bez problema dele svoje stvari s prijateljima i lako bi vam ponudili svoju odeću, kozmetiku ili čak posudili novac da vam pomognu u lošim danima. Međutim, većinu vremena drže sve u sebi i ne smetaju drugima.

Lav

Možete računati na njih da znaju koja su najbolja mesta za druženje i bili bi uz vas u svemu tokom svih godina na fakultetu. Nikada nema dosadnih momenata kada vam je cimer Lav.

Vaga

Cimeri Vaga su kao blagoslov jer, iako mogu biti sramežljivi i konzervativni, oni su odani prijatelji koji se ne bi mešali u vaš život, a ipak vam nude tihu podršku. Brinuli bi se o vama kad ste bolesni, pomogli vam u zadacima i čak bi vam dali rame za plakanje ako se  osećate loše.
 

Komentari (0)
Loading