Venera ulazi u znak ŠKORPIJE: Astrološkinja Nena poručuje svima da se spremite za KOMPLIKACIJE u LJUBAVI

Vesti 10.09.2021 21:00 0

Venera ulazi u znak Škorpije 10.9. i tu će boraviti do 7.10. Venera u Škorpiji je u svom padu što govori o onoj drugoj strani ljubavi, gde su uobičajene komplikacije u emotivnim i ljubavnim odnosima

Venera ulazi u znak ŠKORPIJE: Astrološkinja Nena poručuje svima da se spremite za KOMPLIKACIJE u LJUBAVI

unsplash.com

Ova pozicija Venere je veoma specifična jer komplikuje sve odnose, od ljubavnih do emotivnih. Sve veze i brakovi mogu imati veliko preispitivanje poverenja i razumevanja. Uticaj ove pozicije Venere stvara potpunu emotivnu blokadu i pokreće negativne emocije kao posledica sukoba koji datiraju od ranije. 

Važno je znati da svaka izgovorena reč u ljubavnim odnosima ima težinu. Moramo biti obazrivi i sa željama. Sve što poželimo, možemo materijalizovati. Ali potrebno je znati da želje nastaju zbog lepih emocija, a ne zbog eventualnih osveta ili ljubomore. 

Ovnovi će biti pod jakim nabojem emocija posebno ljubomore i potrebe da kontrollišu svog partnera. Mnogo je važno biti spreman na kompromis, jer to je trenutno jedino rešenje. Osoba u znaku Ribe može vas emotivno pokrenuti, posebno ako ste slobodni emotivno. Dajte sebi priliku da vas ljubav pokrene. 

Kad su u pitanju Bikovi, ova Venera je idealna prilika da se okrenu sebi i svojim potrebama. Partnerski odnos je veoma pod znakom pitanja, mogući su otvoreni sukobi sa partnerom. Za sve slobodne pripadnike ovog znaka završava se etapa obnavljanja prošlosti. Predstoji zanimljiv susret sa osobom u znaku Jarca.

Kada su u pitanju Blizanci aktivira se bolje seksualnosti i u ovom periodu pa je najvažnija komunikacija na tu temu. Mnogi osećaju ljubomoru posebno mlađi pripadnici ovog znaka. Venera traži ozbiljan razgovor sa sobom koji rešava partnerski odnos. 

Za Rakove je ovo idealan period da poprave ili pokrenu emocije u ljubavnom odnosu. Slobodni Rakovi imaće priliku da udju u novu emotivnu priču sa osobom u znaku Vage. A zauzeti Rakovi imaju mogućnost da budu ispunjeni i zadovoljni uz podršku partnera. 

Lavovska energija je veoma jaka ali i nestabilna kroz ovaj uticaj Venere. Lav se oseća potpuno iscrpljeno i ima potrebu da se okrene sebi, svom unutrašnjem biću, svojim obavezama. Partner može zamerati takvo ponašanje. A za slobodne Lavove ovo nije period da ulaze u nešto novo, jer energetski osećaju veliki pad. 

Device mogu biti itekako okrenuti svom ljubavnom životu jer Venera u Škorpiji prija njihovoj energiji. Do kraja septembra stiže zanimljiv predlog od strane partnera. Slobodne Device imaju obnavljanje emocija sa osobom koju su upoznali tokom proleća. Ljubav može biti velika pobeda. 

Vage osećaju ovu Veneru na veoma neobičan način jer kod njih ljubomora nije svojstvena. Mnoge Vage će se boriti protiv negativnih emocija i eventualnih sukoba. Partner je veoma nestabilnog ponašanja. Slobodni pripadnici ovog znaka imaju priliku da otvoreno pokažu interesovanje za osobu rodjenu u znaku Bika. 

Škorpije su sada potpuno sigurni šta žele u vezi ljubavi. Mnogi pripadnici ovog znaka će definisati svoje ljubavne veze a neki mogu i napraviti radikalne promene koje se neće dopasti vašem partneru. Ljubav nema cenu i to je glavna deviza svih Škorpija u ovom periodu. 

Kad su u pitanju Strelčevi njihova ljubavna strana je pod uticajem prošlosti i sve je veoma nestabilno i nejasno. Mnogi Strelčevi će odlučiti da se povuku i da provode vreme sa svojim prijateljima. A kad su u pitanju slobodni pripadnici ovog znaka, oni imaju suočavanje sa osobom iz prošlosti koja iskazuje jake duboke emocije. 

Kada su u pitanju Jarčevi ova Venera itekako prija njihovom  senzibilitetu. Mnogi od njih će biti ispunjeni partnerskim uticajem. Za slobodne Jarčeve predstoji jedan zanimljiv razgovor sa osobom u znaku Blizanaca. Na pomolu je nova ljubav koja može imati zanimljiv tok do kraja septembra. 

Vodolije se nalaze na velikoj emotivnoj raskrsnici jer ova Venera ih vraća u prošlost. Mnogi će pokušati da razreše svoje dileme. Do kraja septembra je važno doneti ispravnu odluku u vezi ljubavi. Ovo se posebno odnosi na zauzete Vodolije. Za one koje su u solo varijanti do kraja meseca sledi bitan razgovor sa osobom rođenom u znaku Lava. 

Ribe imaju najviše benefita od ove Venere jer se pokreće ljubav i emocija na veoma emotivan način. Za sve one koji su u vezi ili u braku ovo je period obnavljanja strasti i ljubavi, a za slobodne pripadnike ovog znaka sledi veoma uzbudljiva priča sa osobom u znaku Ovna. 
 

Komentari (0)
Loading