Astrolozi upozoravaju da se ČUVATE ovih ŠEST dana u MAJU: Baksuzni su i opasni, ovi DATUMI donose TURBULENCIJE i mnogo izazova

M. G. Vesti 05.05.2022 15:30 0

Tokom maja meseca mnogo planeta biće u nepovoljnim položajima i aspektima, izazivajući sukobe, nesporazume, nepoverenje, prevare...

Astrolozi upozoravaju da se ČUVATE ovih ŠEST dana u MAJU: Baksuzni su i opasni, ovi DATUMI donose TURBULENCIJE i mnogo izazova

Shutterstock

Na to ne možemo da utičemo, ali možemo da damo sve od sebe da nas sve to što manje dotiče, da se oslobodimo negativnih misli i onih koje nas programiraju na neuspeh. Evo koji su najopasniji dani u maju:

10. maj - počinje retrogradni Merkur

Ovog dana treba da budemo posebno oprezni u ophođenju sa ljudima kojima verujemo. Retrogradno kretanje planete trajaće do 3. juna, ali će to doneti najveću opasnost tek na samom početku.

16. maj - potpuno pomračenje Meseca

Prvo pomračenje Meseca u 2022. je u znaku Škorpije. Mesec će skoro potpuno otići u senku Zemlje, a prvi na udaru biće odnosi i prijateljstva. Pronalaženje zajedničkog jezika sa voljenima će izgledati kao nerešiv zadatak. Astrolozi savetuju da budemo oprezni s ljubomorom i zavišću.

18. maj - konjunkcija Marsa i Neptuna

Mars će nas učiniti pohlepnim i beskompromisnim, a Neptun će nas podsticati na prevare. Čuvajte se da vas ljudi kojima verujete ne prevare i budite izuzetno oprezni sa novcem.

Shutterstock

 

21. maj - dan konjunkcije Sunca i Merkura

Ovo će biti unutrašnja konjunkcija Sunca Merkura. Ovog dana sve one koji su neodgovorni i neozbiljni čekaju velike nevolje.

23. maj - Merkur ulazi u Bika

Ovaj prelaz će se desiti na vrhuncu retrogradnog kretanja planete. Do 12. juna astrolozi snažno preporučuju da ne rizikujete. Ovog dana bolje je ne započeti nove poslove i ne potpisivati papire. Planeta će izgubiti najveći deo svoje pozitivne energije, pa su moguće promene planova i pojava manjih nevolja u svim oblastima života.

29. maj - Mars u konjunkciji sa Jupiterom

Mars i Jupiter će se sastati u Ovnu. Ova veza će biti izuzetno opasna za oblasti komunikacije i rada. Mars će nas učiniti preterano asertivnim i beskompromisnim, a Jupiter će mnoge od nas naterati da pokušaju da iskoriste druge. Sukobi su skoro izvesni, stoga budite veoma oprezni s rečima i delima.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading