Dnevni horoskop za PETAK, 13. maj: Jarčevi, ČUVAJTE se opasnih susreta, Lavovi, budite oprezni u donošenju odluka

Nena Janković Vesti 13.05.2022 08:30 0

Proverite šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni horoskop za PETAK, 13. maj: Jarčevi, ČUVAJTE se opasnih susreta, Lavovi, budite oprezni u donošenju odluka

Shutterstock

 

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti u vezi puta. Partnerski odnos je veoma nestabilan jer se ne trudite dovoljno oko vašeg odnosa. Partner je veoma ljubomoran i to vas iritira. Zdravlje je odlično. 


Bik 
Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna koja je veoma bitna za vas posao. Što se tiče partnerskog odnosa obratite pažnju na reci koji izgovarate jer je partner veoma osetljiv. Zdravstvena situacija je stabilna. 


Blizanci
Na vama je da donesete jednu bitnu odluku u vezi putovanja. Do kraja dana pozitivne vesti od osobe koja vam je poslovno jako važna. Što se tiče zdravlja obratite pažnju na moguće probleme sa nogama. 


Rak
Danas ćete biti pod utiskom drugih i uspomena što kod vas izaziva osećaj nostalgije. Ljubav je veoma Tokom dana obratite pažnju na svoje zdravlje jer su mogući problemi sa grlom i glavoboljom. 


Lav 
Danas Mesec aktivira vašu slabu tačku a to je kičma i pritisak. Budite spremni da malo više odmarate a da manje radite. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška. Ljubav je stabilna. 


Devica 
Imaćete iznenadni poziv od osobe iz inostranstva koja se odnosi na poslovnu stranu. Partnerski odnos je jako dobar i to vas raduje. Obratite pažnju na ishranu i odmarajte više. 


Vaga 
Danas je savršen dan da završite sve što imate da bi mogli na miru da odmarate tokom narednih dana. Do kraja dana moguće su povoljne vesti iz inostranstva u vezi jednog člana porodice. Zdravlje je odlično. 


Škorpiona
U narednom periodu vas očekuje mnogo posla a danas pokušajte da  organizujete sebe bolje što se tiče poslovne strane. Zdravstvena situacija je nepromenljiva. Pokušajte da više vodite računa o svojim emocijama. 


Strelac 
Od jutra ćete imati puno obaveza oko članova porodice posebno oko starijeg člana porodice. Budite sebi najbitniji koliko god možete posebno kada je u pitanju poslovna situacija. 


Jarac 
Najbitnija strana jeste posao i tokom dana ćete se truditi da budete najefikasniji. Očekuje vas veoma povoljan glas u vezi zarade i mogućnosti napredovanja na poslu. Imaćete veoma bitan sastanak sa osobom u znaku Vage. 


Vodolija 
Ovo je idealan period da se posvetite sebi posebno kada je u pitanju ljubav i emotivni odnosi. Odnos sa članovima porodice je stabilniji ali i dalje vas pritiskaju njihovi problemi. Zdravstvena situacija je veoma dobra. 


Ribe 
Tokom današnjeg dana bićete veoma okrenuti drugima posebno kada je u pitanju odnos sa prijateljima i partnerom. Poslovna situacija vas zabrinjava ali bićete veoma stabilni u narednom periodu.
 

Komentari (0)
Loading