Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 19. septembar: Vage, budite realni sami sa sobom, Ovnovi, očekuje vas VEOMA važan poziv!

Vesti 19.09.2021 08:30 0

Evo kome će dana zvezde biti naklonjene, a ko će se malo pomučiti

Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 19. septembar: Vage, budite realni sami sa sobom, Ovnovi, očekuje vas VEOMA važan poziv!

unsplash.com

 

Ovan 

Pokušajte da se što više odmarate jer je ovo dan za odmor i opuštanje. Ne dozvolite da vam ljudi oduzimaju energiju posebno kada su u pitanju odnosi u kući. Imaćete veoma važan poziv od osobe u znaku Ovna u vezi posla. 


Bik 
Današnji dan ćete iskoristiti za šetnju i bićete posvećeni drugim ljudima. Ljubav je stabilna i to vas bas veseli. Partner ce vam predložiti neke nove stvari u vezi vas dvoje. Mogući kraci put van grada. 


Blizanci 
Do kraja dana mogući su manji problemi sa zubima i to vas čini nervoznim. Poslovno ste stabilni i necete se mnogo energetski trositi svim tim. Zdravlje je problem i time se bavite tokom celog dana. 


Rak 
Vasa emotivna strana je stabilna i to je najbitnije što se tice danasnjeg dana. Tvrdoglavo ćete braniti svoje mišljenje jer je to veoma vazno za vas i za vasu porodicu. Problemi sa glavoboljom. 


Lav 
Budite spremni na saradnju sa svima iako vam nije do toga. Ovo se posebno odnosi na posao koji je porodičnog tipa. Pokrenite u sebi mnogo više optimizma. To vam je najbitnije. 


Devica 
Bićete veoma zadovoljni jer vam stižu dobri rezultati u vezi posla. Do kraja dana posvećeni ste drugima i delite svoju srecu. Mogući problemi sa zubima i kostima. Posvetite se više zdravlju. 

Vaga 
Ovo je dan za odmor ali imaćete nekoliko razgovora sa partnerom i necete moci da se posvetite sebi do kraja. Ljubavna priča je sada otišla u drugom smeru. Budite realni prema sebi. 


Škorpija 
Ovaj dan je za vas jako bitan jer cete biti posveceni sebi i uspećete da rešite mnogo toga. Posebno se ovo odnosi na ljubavne odnose i zavrzlame. Zdravlje je odlično. 

Strelac 
Sloboda i kretanje - dve najbitnije odluke za današnji dan. Bićete veoma zatečeni partnerovim reakcijama. Do kraja dana moguć je način da saznate nesto što vas neko vreme okupira u vezi posla. 

Jarac 
Danasnja energija dana je veoma pozitivna i daje vam veru u sebe i bolje sutra. Druzenje sa prijateljima do kraja dana. Veoma lepo se osećate zbog dece. Velika vam je čast prezentirati nesto novo u vezi posla. 


Vodolija 
Vaša svest o budućnosti je jako zanimljiva. Imaćete razgovor koji je mnogo važan u vezi partnerskog odnosa i bićete veoma zadovoljni. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom. 


Ribe 
Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi partnerskog odnosa. Vama su danas naglašene emocije i bićete opterećeni nekim novim informacijama u vezi finansijama. Zdravlje je odlično. 
 

Komentari (0)
Loading