Njih će svako PREVARITI: Ovo su ČETIRI najnaivnija ZNAKA horoskopa!

Ž. T. Vesti 21.05.2022 22:29 0

Rakovi svet uvek gledaju kroz ružičaste naočare

Njih će svako PREVARITI: Ovo su ČETIRI najnaivnija ZNAKA horoskopa!

Shutterstock

Ulična inteligencija i sposobnost navigacije smatraju se prednostima jer su to veštine koje nam pomažu da preživimo, a kod četiri znaka Zodijaka nisu mnogo razvijene, što ih stavlja na ovu listu.

Vodolija

Ovaj horoskopski znak je lako prevariti i poverovaće gotovo u sve, čak ni ne pokušavajući da proveri da li govorite istinu. Zato je Vodolija veoma laka za korišćenje, ali i za slamanje srca.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak je iznenađujuće loš u igranju umnih igrica, iako ostavlja drugačiji utisak. Škorpiju je lako prevariti jer, iako uopšte ne veruje ljudima, nekolicina kojima veruje napraviće najveću budalu od njih. Zbog toga žale zbog svojih odluka i dovode u pitanje poverenje.

Rak

Lako se prevariti da mu je neko prijatelj ili neprijatelj i veoma je osetljiv. Naravno, nisu ni glupi ni nerazumni, već samo otvorenog srca. Rakovi uvek gledaju na svet kroz ružičaste naočare, kao da zlo ne postoji...

Strelac

Neverovatni su kao partneri u raznim vezama, zbog čega se često uzimaju zdravo za gotovo. Oni nemaju sposobnost da stvari sagledaju kroz prizmu negativnog, zbog čega će svima dati beskonačan broj šansi. To je jedan od glavnih razloga zašto se uvek osećaju prevarenim i izdanim, piše Tajms of Indija.

BONUS VIDEO


 

 

Komentari (0)
Loading