TRI HOROSKOPSKA znaka čeka neverovatan USPEH do 23. OKTOBRA: Retrogradni Saturn VAS nagrađuje, konačno je došlo vaše VREME!

Vesti 04.06.2022 22:30 0

Uprkos negativnom uticaju retrogradnog Saturna, 3 znaka Zodijaka će doživeti vrtoglav uspeh u ovom aspektu. Njihova borbenost i niz pobeda mogu da traju celo leto

TRI HOROSKOPSKA znaka čeka neverovatan USPEH do 23. OKTOBRA: Retrogradni Saturn VAS nagrađuje, konačno je došlo vaše VREME!

Shutterstock

Saturn počinje svoj retrogradni hod 5. juna i završava se tek 23. oktobra. Astrolozi navode da će tokom ovog perioda većina ljudi verovatno imati prepreke u karijeri ili finansijske probleme. Iako je Saturn planeta rada, marljivosti, strpljenja, posvećenosti, kada se krene unazad, sve ove velike osobine mogu malo da oslabe.

Period retrogradnog Saturna, smatraju astrolozi, nije povoljan za neke velike ili važne početke, kao što su novi projekat, investicije, zaduživanje, kupovina nekretnina. Međutim, njen negativan uticaj se može ublažiti provođenjem više vremena sa pozitivnim i bliskim ljudima, sa onima koji su voljni da vam pomognu i podrže. Ovo je period kada treba da se završe svi započeti poslovi. Takođe, dobro je vreme za obuku, edukaciju – sve lekcije koje sada naučite mogu se dobro iskoristiti u jesen 2022. Ne kritikujte sebe previše, već naučite najviše iz svojih grešaka. Uprkos negativnom uticaju retrogradnog Saturna, 3 znaka Zodijaka će doživeti vrtoglav uspeh u ovom aspektu. Njihov borbeni duh i pobednički niz mogu trajati celo leto - evo koga će pratiti sreća:


Devica

Saturn daruje one koji vredno i vredno rade, tako da će oni rođeni u znaku Device sigurno pokupiti većinu darova. Devica je vredna, posvećena, perfekcionista, a sada može da dobije ono što joj je ranije bilo uskraćeno. Iako Device neće odmah primetiti da im situacije idu u prilog, posebno one kojima nedostaje samopouzdanja, tokom leta će shvatiti da su dobile ono što su tražile.

Jarac

Ovaj znak je Saturnov favorit, a do oktobra 2022. očekuju ga zaista velike promene u sudbini. Ako ostanu mirni i nastave da budu vredni, Jarčevi mogu da savladaju sve prepreke na putu ka uspehu. Počinje jedan od najboljih perioda u životu – treba ga iskoristiti.

Vaga

Uprkos teškoj energiji retrogradnog Saturna, Vaga počinje da oseća svoju unutrašnju snagu, inspirisana je i spremna da pokaže potencijal na poslu. Saturn olakšava ovom znaku da pronađe srodnu dušu. Očekuje ih romantično leto puno poznanstava, a oni koji su u vezi imaće priliku da unaprede vezu.

BONUS VIDEO


 
Komentari (0)
Loading