Do kraja MESECA stiže njihovih PET minuta: Ova tri HOROSKOPSKA znaka neće znati šta da rade od tolike iznenadne SREĆE koja im sledi

Milica Ognjenović Vesti 04.09.2022 19:00 0

Sada je definitivno njihovo vreme

Do kraja MESECA stiže njihovih PET minuta: Ova tri HOROSKOPSKA znaka neće znati šta da rade od tolike iznenadne SREĆE koja im sledi

Shutterstock

Sada je pravo vreme da se neki prioriteti u životu promene i sve ono negativno otpusti. Planete su sada u savršenoj poziciji i savršen je momenat da sreća i lepi događaji napokon uđu u život pojedinim osobama. 

Određene životne faze koje vam više ne služe vode ka završavanju i sledi totalni životni obrt za ova tri horoskopska znaka.

OVAN

Ceo avgust  vam je bio ispunjen raznoraznim dešavanjima, ali je onaj najvažniji deo meseca je kraj i početak septembra. Za sve slobodne Ovnove, Venera će vam itekako biti naklonjena, ljubavi će biti sa svih strana, ali samo je jedna među njima prava. Ono što će vam jedino zadavati glavobolju, jeste pitanje, za koga tačno da se odlučite. Istina je da će vam se na kraju sve iskristalisati i videćete neke stvari bolje nego ikada. Postoji mogućnost želje za obnovom odnosa sa bivšim partnerom. 

Zauzeti Ovnovi će svoju impulsivnosti na minimum i na taj način dovesti do stabilizacije odnosa. Nestrpljivost koju ste osećali predhodnih meseci sada će utihnuti i sve će doći na svoje mesto.

Posao i nove prilike će ići u onom smeru kakvom se niste nadali niti očekivali, ali svakako da je pozitivno i povoljno po vas.

Shutterstock

 

ŠKORPIJA

Sada je pravo vreme da rešite sve situacije sa partnerom. Ovaj mesec je stvoren za raščišćavanje svih nesporazuma i početak jedne mnogo lakše i lepše energije. Neke će se emotivne veze uozbiljiti, definisati, stabilizovati i očvrsnuti. Sada se sve svodi na komunikaciju koja posle dobrog završetka vodi do novih planova. Možda se odlučite za život sa partnerom ili možda i za svadbu, na koju pre par meseci niste ni pomislili. Mnogo pozitivnih i lepih situacija vam sledi.

Slobodne Škorpije neće imati neku posebnu želju za pronalasnom partnera, već će se fokisirati samo na posao i novac.

STRELAC

Prošlih meseci niste bili previše raspoloženi i radosni jer su vas raznorazne stvari sputavale i gušile. Neki su imali osećaj da svima ide a da jedino oni stoje i tapkaju u mestu, iako nije baš takva realna situacija. Sada je pravi momenat kada će vam se sve želje ostvariti i vaš naporan rad isplatiti. Finansije ovog meseca dolaze u prvi plan te će se sa tim boljitkom i vaš odnos sa partnerom popraviti. Slobodni Strelčevi će više izlaziti, pa samim tim će im se i neke zanimljive prilike pojaviti, kojima će teško odoleti. 

Postoji mogućnost obnove neke stare ljubavi koju nikada niste zaboravili. 

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading