Dnevni horoskop za UTORAK, 21. jun: Rakovi, situacija u kući je vrlo NESTABILNA, dok za ova dva znaka kreće SREĆAN period

Nena Janković Vesti 20.06.2022 20:00 0

Evo šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za UTORAK, 21. jun: Rakovi, situacija u kući je vrlo NESTABILNA, dok za ova dva znaka kreće SREĆAN period

Shutterstock

 

Ovan 


Početak nedelje je pod uticajem lepih vesti u vezi poslovnog sastanka. Do kraja dana obratite pažnju na komunikaciju sa partnerom jer je partneru potrebna vaša podrška. Odmarajte se više i obratite pažnju na ishranu. 


Bik


Današnja situacija na poslu je veoma komplikovana pa vam se savetuje da se posvetite više saradnji sa drugim ljudima. Obratite pažnju na osobu u znaku Ovna, može biti veoma kvalitetna komunikacija. U krugu porodice lepe vesti. Zdravlje je odlično.


Blizanci


Ovaj utorak za vas je veoma poseban jer ćete doneti jednu važnu ulogu u vezi emocija i ljubavi. Do kraja dana posvetite se više svom zdravlju, jer su mogući problemi sa pritiskom i glavoboljom. 


Rak


Situacija u kući je veoma nestabilna naročito zbog sukoba. Potrudite se da budete ona strana koja smiruje sukobe. Ljubavni život vam je pomalo dosadan pa je moguće da kontaktirate osobu iz prošlosti. Zdravlje je dobro. 


Lav 


Mesec aktivira vaše polje karijere i razmišljati intenzivno u novim poslovnim poduhvatima. Do kraja dana posvetite se sebi i svojim željama. Problemi sa disajnim organima. 


Devica 


Vaše stanje je veoma nestabilno posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. U narednih nekoliko dana vas očekuje stabilizacija na poslovnoj strani. Mogući problemi sa kičmom. 


Vaga 


Ljubavna situacija vas jako nervira i ne umete da se izborite za sebe i svoju dominaciju. Poslušajte savet osobe u znaku Ovna i biće vam mnogo lakše. Zdravlje je odlično. 


Škorpija 


Tokom dana moguće da ćete nekoliko puta da uđete u raspravu sa ljudima na poslu. Potrudite se da ne mešate privatni i poslovni život. Mogući problemi sa glavoboljom. 


Strelac 


Vaš zadatak u vezi posla i karijere nikako da dođe na red a danas posebno ste napeti zbog toga. Do kraja dana imate priliku da se smirite i da kažete ono što mislite partneru i ljudima oko sebe. 


Jarac 


Vaša poslovna strana dominira i bićete veoma zauzet  poslom i poslovnim obavezama. Partner vam to zamera i moguće je sukob tokom večeri. Povedite racuna o pritisku. 


Vodolija 


Vaša snaga je u vašem umu i danas ste veoma racionalni u vezi posla. Partner je veoma nestabilan i ima svoju porodične probleme. Ne zamerajte mu. 


Ribe 


Vaša potreba da budete u skladu sa sobom je ostavila veliki teret na vas. Do kraja dana moguće da ćete naći način da pobedite sebe i svoj strah u vezi jednog bitnog poslovnog razgovora. Ljubavna situacija je veoma napeta. 
 

Komentari (0)
Loading