Stižu SAVRŠENI uslovi za POSAO i ljubav: Iskoristite OVE dane u avgustu, povoljni su za SVE znakove

Vesti 26.07.2022 10:34 0

Na osnovu položaja planeta horoskop otkriva koji su najpovoljniji i najsrećniji dani u avgustu.

Stižu SAVRŠENI uslovi za POSAO i ljubav: Iskoristite OVE dane u avgustu, povoljni su za SVE znakove

Shutterstock

Tokom meseca avgusta imaćemo nekoliko veoma povoljnih dana zahvaljujući položaju planeta. Ti dani doneće pozitivnu energiju. Da bismo je u potpunosti iskoristili važno je da koristimo zakon privlačenja i da verujemo u snagu svojih misli i u svoje sposobnosti. Ako želite da postignete velike visine, rešite probleme i nevolje, moraćete da verujete u sebe i naučite da vizualizujete svoje ciljeve! Planete će vam u tome pomoći, ali morate malo i sami da se potrudite.

Evo koji dani u avgustu će biti najpovoljniji za sve horoskopske znakove:

4. avgust – Merkur ulazi u sazvežđe Device

Ovaj dan i naredne tri nedelje biće najbolje vreme za rad. Pokušajte da ne propustite nove prilike koje bi se vrlo verovatno mogle pojaviti već 4. avgusta. Ovo će biti veoma povoljan period za pokretanje posla, potragu za smislom života, svrhom, za povećanje motivacije i sticanje novih znanja.

8. avgust je dan ogledala

Merkur će u ovom trenutku biti veoma jak, a ova planeta je u svojoj energiji savršeno kombinovana sa brojem 8 koji simboliše beskonačnost, ali i materijalne vrednosti. Ovo je sjajan dan za posao i za ostvarenje ciljeva!

9. avgust - Venera je u opoziciji s Plutonom

Opozicija je harmonični aspekt koji dva objekta čini jednakim i kreativnim. Venera i Pluton se u tom aspektu odlično slažu. Astrolozi veruju da će to biti dan koji će doneti snagu, ali i dobru komunikaciju s velikim brojem ljudi. U ovom periodu možete da upoznajete nove ljude, da idete na sastanke, ali i da sklapate nove poslove.

Stižu SAVRŠENI uslovi za POSAO i ljubav: Iskoristite OVE dane u avgustu, povoljni su za SVE znakove

Shutterstock

 

13. avgust – vrhunac asterioida Perseida

Perseidi će biti maksimalno aktivni 12. avgusta ali tada je i supermesec koji će malo destabilizovati situaciju. 13. avgust je savršen dan za započinjanje novih stvari, za borbu protiv loših navika i za promene koje će vaš život učiniti boljim, uključujući i promenu uverenja.

14. avgust - Sunce je u opozicijai sa Saturnom

Sunce će ovog dana biti na drugoj strani Zemlje direktno nasuprot Saturnu. Ovo će biti veoma povoljan dan, kada će nam ova dva svemirska objekta pomoći da ispravimo greške i probleme koji dolaze iz prošlosti i da ih prevaziđemo. Imaćemo više samopouzdanja i vere u sebe! Ovo je vedar i optimističan dan, u kojem ne treba da budete tužni ili da žalite zbog odluka koje ste ranije doneli.

21. avgust – Merkur je u opoziciji s Neptunom

Tokom ovog dana Merkur i Neptun savršeno se kombinuju. Merkur će naterati ljude da više komuniciraju i pričaju o svojim problemima, da dele emocije i svoje planove za budućnost. Neptun će, s druge strane, povećati naše saosećanje i izazvati žudnju za prevazilaženjem poteškoća u komunikaciji. Tokom ovog dana biće nam mnogo lakše da pronađemo zajednički jezik s osobama suprotnog pola!

28. avgust – Venera u opoziciji sa Saturnom

Ovog dana Venera i Saturn donose smo dobre i pozitivne stvari. Ovaj dan će biti veoma energičan, svetao i nezaboravan. Ako želite da prođe dobro i produktivno, da se desi nešto lepo, budite aktivni, preduzimljivi. Ne čekajte da se stvari dese same od sebe!

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading