Univerzum vam šalje JAKU poruku ako vidite 22:22: Uradite JEDNO kako bi se obilje UVEĆALO, a ŽELJA ispunila

M. G. Vesti 05.08.2022 09:20 0

Sigurno vam se dešavalo da na satu ugledate 22:22. Možda niste znali, ali ovo je moćna poruka svemira. Evo šta bi bilo dobro da napravite da bi se vaše želje ispunile, ljubav procvetala, a obilje uvećalo!

Univerzum vam šalje JAKU poruku ako vidite 22:22: Uradite JEDNO kako bi se obilje UVEĆALO, a ŽELJA ispunila

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

U svemu postoje dualnosti – dobro i loše, svetlo i tamno, život i smrt, sreća i tuga… Prema numerolozima, broj 2 ima posebno značenje. Dvojka je simbol harmonije i ravnoteže, kada se javlja niz od nekoliko dvojki, na primer 2 – 2 – 2 – 2, to ukazuje na idealan sklad i da se u životu približavate nečemu što ste zaista dugo želeli i čekali, piše Sensa.hr.

Kada najednom počnete da primećujete nizove brojeva 2, na primer na satu, brojevima kuća, ili na registarskim tablicama automobila, to može sugerisati da se jedan aspekt vašeg života završava i da nešto treba da pustite kako bi se radost i pozitivna promena uselila u vaš život.

Najčešće ovakav niz viđamo na satu kada je 22 sata i 22 minuta i kada ugledate ovaj prizor, numerolozi poručuju da to predstavlja važan znak ili poruku koju dobijate od univerzuma. Ovaj niz vas ohrabruje da zauzmete uravnotežen, skladan i miran stav u svim oblastima svog života, bez obzira na okolnosti. Njegov zadatak je da vas podseti da ne ulažete energiju u negativne stvari poput straha ili brige, već da se fokusirate na nešto dobro.

Ljubav prema sebi

Ako često primećujete niz 2222, u tom trenutku trebalo bi da izgovarate pozitivne afirmacije za ostvarenje želja i vizualizujete ono što očekujete da se dogodi u vašem životu. Ovo vas podseća da se ništa ne događa slučajno i da se sve događa s razlogom. Održavajte pozitivan stav i snažnu vezu sa svojim unutrašnjim JA i otkrićete da će sve imati pozitivne rezultate.

Broj 2222 šalje poruku da je ljubav najvažnija stvar, kao ključni sastojak dobrog zdravlja i blagostanja, a ljubav prema sebi, drugima i životu povezuje vas s energijom prosperiteta.

Zdrava ljubav prema sebi donosi samoizražavanje i omogućava kreativnost i ispunjenje. Kada ovaj broj postanete prisutan u vašem životu, zamislite želju i počnite više da radite na ljubavi prema sebi, otpustite sve ono negativno što vas ograničava i sputava, a onda se otvorite za sve sjajne promene i obilje.

NajŽena.rs je i na Viberu gde vam donosimo razne priče, pridružite se našoj zajednici.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading