ONE su NAJFATALNIJE žene horoskopa: Njima MUŠKARCI nikako ne mogu da ODOLE, ispred njih padaju na KOLENA

Vesti 12.08.2022 10:50 0

Žena Škorpija će vas lako zavesti svojom neverovatnom energijom, dok će smisao za humor i slatko srce žene Strelca prvo uvući muškarca u zonu prijateljstva, a zatim mu se uvući pod kožu

ONE su NAJFATALNIJE žene horoskopa: Njima MUŠKARCI  nikako ne mogu da ODOLE, ispred njih padaju na KOLENA

Shutterstock

Lav

Pune samopouzdanja i strasti, žene pod znakom Lava znaju šta žele i kako da to ostvare i uvek će ostati u centru pažnje suprotnog pola. Oni su šarmantni i često inspirišu druge. Zbog potrebe za dramom, oni koji joj čine život imaju tendenciju da je stave na pijedestal i ona zaista voli da bude tamo. Snažne, graciozne i često atletske građe, privlače pažnju onih oko sebe. Vole da se ulepšaju, i uživaju u tome. Njima se mogu pripisati mnogi talenti. Lako ćete ih prepoznati među mnogima.


Škorpija

Znak koji zrači neverovatnom energijom je strastvena žena Škorpija. Ako želi da vas zavede, lako će uspeti u svom naumu, a muškarci neće ni primetiti da im je ukrala srce.

Pripadnice ovog znaka obično imaju lepu i gustu kosu. Ove žene ne vole da se previše ulepšavaju, ali je njihov istančan ukus veoma uočljiv. Njihova lepota je uvek natprosečna, a osim muškaraca, obožavaju ih i deca. Srećan je čovek koga žena Škorpija iskreno voli, piše Atma.

Strelac

Smisao za humor žene Strelca i slatko srce utiču na muškarce više nego što mislite. Prvo će zavesti muškarca u zonu prijateljstva, a onda će mu se uvući pod kožu. Muškarci nikada neće zaboraviti ove žene jer imaju najveće srce. Dame u znaku Strelca su najzgodnije. Prosečne visine, atletske građe, ove lepotice imaju prirodan talenat da se ističu.
Često imaju lepo i pomalo izduženo lice, visoko čelo i izražene svetle oči. Vole da se oblače sportski i jednostavno, ali kada treba da se predstave u punom sjaju, uradiće to na pravi način i odmereno. Uvek originalni, lako kradu pažnju. Kada se zabavljaju, lako ćete ih primetiti u gomili lepotica, jer njihova lepota i šarm dolaze do izražaja, posebno kada se osećaju dobro.

Komentari (0)
Loading