Večeras je pun MESEC u Vodoliji: Evo šta treba da uradite za NOVAC i SREĆU, od sutra se sve MENJA iz korena!

M. O. Vesti 12.08.2022 15:10 0

Persudan period za dalji tok života

Večeras je pun MESEC u Vodoliji: Evo šta treba da uradite za NOVAC i SREĆU, od sutra se sve MENJA iz korena!

Shutterstock

Danas, 12. avgusta biće pun mesec u znaku Vodolije. Astrolozi tvrde da sve što nas je kočilo na našem putu ka uspehu, sada imamo mogućnost da promenimo u našu korist.

Ovaj period predstavlja ogromnu snagu koju smo u stanju često sebi da uskratimo i sklopimo krila kada bi trebali da najviše poletimo. 

Sve što vas iscrpljuje i oduzima vam životnu energiju sada je pravo vreme da to presečete i posvetite se samo sebi. Izborite se i otvorite prostor za ljubav u svakom smislu i obliku. 

Shvatite da je ključ sada u vašim rukama!

Pun Mesec u Vodoliji je veoma intenzivan i nikako nije lak. Mnogi se nalaze na raskrsnici života gde će odlučiti baš danas da li će ići starim šablonom i biti nezadovoljan sobom i svojom okolinom, ili će se okrenuti novim mogućnostima.

Možda mislite da niste dovoljno dobri za bolje i lepše stvari, ali veruje da jeste i usudite se da maštate o tome. Za mnoge je ovaj period presudan, jer na dosta načina će odrediti našu budućnost. 

Shutterstock

 

Savet astrologa je da se pomirimo sa prošlošću i pustimo je tamo da bude gde joj je mesto, u prošlosti. Svi problemi su rešivi, ali ovog puta ne treba vi tražite rešenje već da pustite da se neke stvari odbijaju same za vas. 

Stavite tačku na sve što ste sa naporom radili, sada je vreme za novi "udah" energije, koja će vam u budućnosti samo dobro na svakom polju doneti.

BONUS VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading