Dnevni horoskop za UTORAK, 16. avgust: Blizanci, vaš partner svoju LJUBOMORU projektuje na vas, Lavovi, ljubav vam daje krila

Nena Janković Vesti 15.08.2022 20:00 0

Dnevni horoskop za danas

Dnevni horoskop za UTORAK, 16. avgust: Blizanci, vaš partner svoju LJUBOMORU projektuje na vas, Lavovi, ljubav vam daje krila

Shutterstock

 

Ovan 

Dan započnite novom idejom posebno kada je u pitanju posao. Situacija u poslu se komplikuje zahvaljujući osobi u znaku Ovna. Do kraja dana povoljne vesti u vezi poslovne situacije sa inostranstvom. 


Bik 
Ne pokazujte ljubomoru naročito kada su u pitanju partnerski odnosi. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi porodične situacije. Mogući problemi sa kičmom. 


Blizanci
Vaša komunikacija je vaša najjača strana i to ćete iskoristiti u odnosima u kući. Ljubavna situacija se komplikuje zahvaljujući partnerovoj ljubomori. Mogući problemi sa glavoboljom.


Rak 
Ovo je idealan dan da se posvetite sebi i svojim potrebama. Osobe u znaku Lava vam je velika podrška u krugu porodice. Obratite pažnju na moguće probleme sa stomakom.


Lav 
Vaša snaga je danas veoma naglašena i od vas sve zavisi koliko god da je tesko uspećete da savladate sve sto vam stane na put. Ljubav vam daje krila. Osećate se dobro. 
 


Devica 
Od ranog jutra aktivira se problem sa stomakom na nervnoj bazi. Pokušajte da se ne obazirete na tračeve na poslu. Stariji član porodice vas opterećuje svojim zdravljem. 


Vaga 
Do kraja dana budite oprezni jer neko vas na poslu uporno provocira. Vaša snaga je u vašoj diplomatiji. Budite okrenuti sebi i svojim interesima.


Škorpija
Tokom današnjeg dana najviše posmatraju druge ljude i ne donosite nagle odluke. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. 


Strelac 
Vasa sloboda je vaša stvar. To ne treba nikome da objašnjavate. Okrenite se sebi i svojim željama. Partner vas maksimalno podržava. 


Jarac 
Danas je veoma dobro raspoložen i posebno kada su u pitanju odnosi sa poslovnim saradnicima. Čuvajte se brzih odluka posebno kada je u pitanju poslovna saradnja sa inostranstvom. Mogući problemi sa kičmom. 


Vodolija
 Danas budite veoma obazrivi kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Vrlo je moguće da će partner biti veoma ljut na vas zbog nekih stvari iz prošlosti. Zdravlje je veoma stabilno. 


Ribe 
Do kraja dana mogući problemi sa kolenima ili jednostavno osećaj malaksalosti. Probajte da se odmarate onoliko koliko možete. Stiže vam iznenadna poslovns podrška od osobe u znaku Lava. 
 

Komentari (0)
Loading