U ovim danima će iskusiti ISKONSKU sreću: Za ova TRI znaka leto tek kreće, JEDAN događaj će ih posebno OBRADOVATI

Vesti 18.08.2022 13:20 0

Otkrijte da li ste među 3 znaka koja će imati sreće do kraja leta

U ovim danima će iskusiti ISKONSKU sreću: Za ova TRI znaka leto tek kreće, JEDAN događaj će ih posebno OBRADOVATI

Shutterstock

Nismo baš sigurni da li će ova nedelja biti za njih najbolja u životu, ali najbolja tokom ovog leta definitivno. Ovan, Lav i Strelac će imati čemu da se raduju u narednih  dana.

Ovan

Vreme je da kažete šta osećate i da to vičete sa krova! Ne samo da sijate od entuzijazma, već ste i podstaknuti svojim vatrenim strastima. U narednih 5 dana bićete puni adrenalina, pa budite pametni i osigurajte bezbedno sletanje, inače biste mogli da preplavite svoje prijatelje, vršnjake i/ili ljubavnike u ovom trenutku, piše luftika.rs.

Na još svetlijoj noti, Merkur će se 16. avgusta uskladiti sa buntovnim Uranom, što vam zauzvrat predstavlja priliku da se prizemljite, materijalizujete i da prosvetlite svet oko sebe, bilo da se radi o rečima ili ideji koju biste potencijalno mogli da iskoristite.

Sledeće, 18. avgusta, Venera će se povezati sa Jupiterom u vašem znaku, što znači da niste samo koketni i privlačni kao i uvek, već i neustrašivo preuzimate vođstvo u pogledu romantike, kao i vaših kreativnih poduhvata. Vaš planetarni vladar, Mars, takođe će debitovati u Blizancima 20. avgusta, čineći vaše reči i svetlucavi um ekvivalentnim maču i oružju po izboru.

Lav

Slobodno posegnite za zvezdama, jer ste na dobrom putu! Ovo je posebno tačno kada se uzme u obzir putovanje Meseca kroz Ovna, a kamoli njegovu napunjenu konjunkciju sa srećnim Jupiterom 15. avgusta.

Unoseći toplotu u vašu egzotičnu devetu kuću avanture, ekspanzije i višeg učenja, ova dinamična sinergija je vrlo inspirativna. Inače, nema boljeg vremena nego sada da sledite svoje snove. Takav kakav jeste, Merkur će se sledećeg dana sresti sa Uranom, stvarajući harmoniju između vašeg nižeg i višeg uma. To znači da ako ne planirate sporadičan beg u inostranstvo, onda verovatno pravite strategiju za svoj sledeći preduzetnički poduhvat.

Takođe, prepustite se divnoj Veneri i srećnom Jupiteru da žurka počne 18. avgusta, jer ste pozvani da otelotvorite svoje blistavo samopouzdanje i kraljevsku estetiku. Mars će takođe ući u Blizance 20. avgusta, unoseći energiju i strast u vašu 11. kuću društvenog kruga i poslova.

Strelac

Ako vam srce preskoči, onda je verovatno vredno vašeg vremena i energije, dragi Strelče. Na kraju krajeva, Mesec će 15. avgusta udružiti snage sa vašim srećnim planetarnim vladarom, Jupiterom, preko vaše pete kuće ljubavi, strasti, zadovoljstva i samoizražavanja usredsređene na srce. To znači da će vašu blistavu harizmu biti teško propustiti.

Ovo je energija srca-čakre i solarnog pleksusa, tako da se u ovom trenutku predlažu rituali samoljublja i afirmacija. Govoreći o ljubavi, Venera koja traži harmoniju će se povezati sa vašim vladarom većim od života, Jupiterom, 18. avgusta, dok će zaslepiti vašu egzotičnu devetu kuću avanture, obrazovanja, medija i nepoznate teritorije.

Zaljubljeni ste u nekoga ko je udaljen od vas? Ako vaš izbor nije zadivljujući stranac, onda bi bivša drugarica mogla učiniti da se osećate dodatno oduševljeno. Znate ono, ona zna nekog? Reč ekstra je ključna, posebno sa koketnom Venerom i ekspanzivnim Jupiterom u mešavini. Postaje bolje, jer će Mars 20. avgusta sići ​​u Blizance, unoseći energiju, strast i zamah u vaš polje odnosa. Dakle, bilo da je lično ili profesionalno, vreme je da napravite svoj potez.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading