Ovo su NAJOPASNIJI dani u septembru: Dva su posebno KRITIČNA, biće nevolja više nego ikada zbog OVIH planeta!

M. O. Vesti 31.08.2022 08:15 0

Nepovoljno vreme dolazi

Ovo su NAJOPASNIJI dani u septembru: Dva su posebno KRITIČNA, biće nevolja više nego ikada zbog OVIH planeta!

Pexels

U svakom mesecu postoje nepovoljni dani po čoveka. Tada položaj planeta nama nikako ne idu u korstist i samim tim izazivaju mnoge nevolje.

Srećom, položaji planeta u septembru će većinom biti povoljne, ali to ne znači da neće nikako biti poteškoća.

Astrolozi nam savetuju da obratimo pažnju na sledeća dva dana:

10 sepembar je početak retrogradnog Merkura. Dok se ova planeta kreće u suprutnom smeru očekuju nas razne nevolje na polju karijere, poslovanja i finansija. To će potrajati sve do drugog oktobra, ali posebno treba obratiti pažnju baš na dan tranzicije. Tada je najbitnije ne rizikovati sa novcem jer su gubici vrlo mogući.

Svi znamo da je Merkur planete komunikacija, u tom periodu su mogući nesporazumi i svađe. Širenje denziformacija i možda nekih laži. Svakako trebamo biti na oprezu na svakom polju. Ovog datuma se nikako ne preporučuje ni kretanje na put.

10 septembra desiće se još jedan nepovoljan aspekt za nas a to je pun Mesec u znaku Riba. Ovo je veoma nepovoljna situacija jer stvara unutrašnju nervozu. 

26 septembar je Neptun u konjukciji sa Venerom. Kada se ove planete spoje i nađu na istoj strani to je opšta katastrofa i nevolja u svim oblastima života. Tog dana će mnogi izgubiti volju i želju da rade, napreduju i ostvaruju. Velike su šanse da se u ovom periodu razvije depresija, zato se pazite i budite oprezni!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading