Ovo su KLJUČNI DATUMI u septembru 2022. godine: Astrološkinja Nena otkriva kada će RETRO MERKUR imati NAJJAČI UTICAJ

Vesti 01.09.2022 19:15 0

Mesečni horoskop za septembar ima 5 ključnih datuma koje će verovatno svi osetiti na svojoj koži

Ovo su KLJUČNI DATUMI u septembru 2022. godine: Astrološkinja Nena otkriva kada će RETRO MERKUR imati NAJJAČI UTICAJ

Shutterstock

 

Septembar počinje sa aktiviranjem Marsa u Blizancima tako što ce 4. septembra da uđe u Retrogradnu senku. To donosi mnogo toga nagomilanog iz prošlosti posebno kada su u pitanju komunikacije unutar porodice i sa partnerom. Jako je važno voditi računa o rečima koje izgovaramo i kakav utisak ostavljamo.

Već 5. septembra Venera prelazi u znak Device, gde se ne oseća baš najbolje i donosi nam ljubavne kalkulacije. Ovo nije period da se izjavljuje ljubav ili da se pokreću veze i neki novi ljubavni odnosi. Posebno ovo važi za sve one parove koji su tek na početku ljubavi, povedite računa o tome kako se odnosite medjusobno, potrebno je mnogo više ljubavi i nežnosti. 

Pun Mesec u znaku Ribe dogadja se  10. septembra i to je kulminacija mnogih nejasnih odluka i zaključaka. Ovo je idealan period da se posvetite sebi i svemu onome što je značajno za vaš emotivni život. Nemojte dozvoliti da vas svakodnevne obaveze zatrpaju.

Istog dana Merkur prelazi u retrogradni hod i stvara osećaj da se je sve stalo. I tom periodu najbitnije je ne ulaziti u rasprave i svadje jer se sve vraca kao bumerang onome ko svadju započinje. Ljubavni odnosi mogu ga se komplikuju zbog vaše potrebe da budete u pravu. 

23. septembra Sunce ulazi u znak Device i zvanično počinje jesen. Ulazimo u period kada je jako važno da se pokrene poslovna i finansijska strana jer je ovo znak koji je jako posvećen i inicira posao, obaveze, disciplinu i zaradu. 

I krajem meseca 25. septembra Mlad Mesec u znaku Vage nam daje idealnu priliku da se posvetimo sebi i svojoj ženskoj strani, da se pokrenu lepe emocije i da budemo spremni za ljubav. 

Dobro nam došao septembar !


BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading