Dnevni horoskop za PETAK, 2. SEPTEMBAR: Rakovi, sledite svoje SNOVE, Bikovi, javiće se FINANSIJSKE poteškoće

Nena Janković Vesti 01.09.2022 20:45 0

Ovaj datum će pojedinima biti jako srećan, ali se neki znakovi neće najbolje provesti

Dnevni horoskop za PETAK, 2. SEPTEMBAR: Rakovi, sledite svoje SNOVE, Bikovi, javiće se FINANSIJSKE poteškoće

pixabay

 

Ovan 

Idealan dan da sve što imate, da sve lepo završite u vezi posla. Držite se svoje devize " Ja sam glavni " i sve ćete lepo završiti. Podrška stiže od osobe u znaku Ovna u vezi novog posla. 


Bik 
Moguć je sukob u krugu porodice jer su mogući manji problemi sa novcem. Čuvajte se lažnih optužbi u vezi posla koji treba da pokrenete za mesec dana. Zdravlje je odlično. 


Blizanci 
Tvrdoglavo ćete braniti svoje mišljenje i stav prema poslu u krugu porodice. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla i putovanja. Prehlada. 


Rak 
Mnogo toga vas nervira u vezi posla i poslovnih subjekata. Pokušajte da se držite sebe i svojih emocija. Partner vam je velika podrška. Posebno vas podržava kada je u pitanju poslovna strana.


Lav 
Vi ste danas posebno raspoloženi za razgovor. To će vam biti od koristi u vezi posla i buduće poslovne saradnje sa osobom u znaku Ovna. Partner je veoma utučen. Budite mu podrška. Problemi sa kičmom. 


Devica 
Tokom današnjeg razgovora na poslu bićete veoma nervozni i napeti. Pokušajte da se vidite sa partnerom jer ce vam biti sve lakše. Glavobolja. 


Vaga 
Budite svesni sebe i svojih kvaliteta. Ne dajte da vas drugi provociraju. Budite sebi najbolji prijatelj i videćete kako se stvari same sredjuju. Zdravstveno stanje je veoma dobro. 


Škorpija
Pokrenite nešto novo na planu posla jer ce vam se to isplatiti. Podrška stiže od osobe u znaku Device. Komunikacija sa partnerom je jako delotvorna. Zdravlje je stabilno.


Strelac 
Tokom večeri imaćete jako dobar razgovor u vezi posla i poslovne saradnje sa osobom u znaku Lava. Novac vam stize od partnera. Problemi sa kičmom. 


Jarac 
Tokom dana moguć poziv iz inostranstva u vezi poslovne saradnje koja je vec bila. Potrudite se da se okrenete sebi i svojim potrebama. Ljubavni odnos je veoma nestabilan. 


Vodolija 
Do kraja dana moguć je sukob sa partnerom i bićete veoma zadovoljni jer ćete isterati sve do kraja. Problem sa spavanjem. 


Ribe
Ovo je poseban dan za odmor i opuštanje. Potrudite se da se poslovno isključite i da se pokrenete u svom svetu društva i druzenja. 


BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading