Veliki NOVČANI horoskop za JESEN: Jedan ZNAK neće moći da se izvuče iz PROBLEMA, a evo ko će se okupati u NOVČANICAMA

Vesti 17.09.2022 12:00 0

Ako planirate da tražite novi posao, započnete biznis ili uđete u kredit, dobro proveriti šta vam zvezde predviđaju u narednom periodu

Veliki NOVČANI horoskop za JESEN: Jedan ZNAK neće moći da se izvuče iz PROBLEMA, a evo ko će se okupati u NOVČANICAMA

Shutterstock

Ovan

Skloni ste rasipanju i brzopletim kupovinama. Vole da kupuju male stvari koje vas čine srećnim. Ovan bi trebalo da nauči da bude pažljiviji u trošenju i da se navikne da štedi novac. Ove jeseni finansijska sreća je na vašoj strani. Moguće su povišice, bonusi, promocije.

Bik

Jesen će biti dobar period za Bika, ne očekuju se problemi sa novcem. Međutim, neće biti najbolje vreme za velika ulaganja, pa ga je bolje posvetiti štednji i planiranju.U septembru mogu nastati nepredviđeni troškovi u vezi sa pomoći najmilijima.

Blizanci

Ključna reč za Blizance ove jeseni je stabilnost. Postižete savršenu ravnotežu između potrošnje i profita. U finansijama će vladati mirna luka. Međutim, nemojte previše trošiti.

Rak

Jesen će biti prilično miran period za Rakove u finansijskom smislu. Rad i trud će se konačno isplatiti. Možete se opustiti i odmoriti, udahnuti svež vazduh sa puno mira.

Lav

Lavove čeka period sa dosta promena. Ako ste poslednjih dana bili u nedostatku kada su u pitanju novac i stvari koje želite, sada se situacija menja. Očekuju vas redovna primanja koja će poboljšati vašu finansijsku situaciju.

Devica

Tokom jeseni možete imati uspeha i zaraditi više novca nego što želite. Sredinom jeseni osetićete nalet energije zahvaljujući kojoj ćete sami rešiti svoje probleme i pomoći svojim najmilijima. U novembru, nakon što završite važne stvari, konačno možete da se opustite sa porodicom.

Vaga

Tokom jeseni Vagama su mogući problemi sa finansijama. Neki od novčanih tokova na koje ste računali mogu presušiti. Ostanite mirni, stabilizujte troškove, pažljivije planirajte budžet. U novembru će sve doći na svoje mesto i tada ćete moći da ostvarite svoje poslovne i finansijske ciljeve.

Škorpija

Škorpije očekuje potpuno miran period, ali morate da se potrudite i radite na sebi kako biste sačuvali blagostanje. Slušajte svoju intuiciju i dosledno se okrenite ka svojim ciljevima.

Strelac

Ove jeseni možete sebi da priuštite prijatnu kupovinu i zabavu. Trošenje novca na ono što volite omogućiće vam da budete ispunjeni pozitivnom energijom. Oktobar će biti dobar period za realizaciju novih projekata, oni će se pozitivno odraziti na vašu finansijsku situaciju.

Jarac

Jesen će za Jarca biti mirna i stabilna u novcu. Ne očekuju se velike kupovine, ali prijatna kupovina neće mnogo oštetiti vaš novčanik. Bićete dovoljno energični da realizujete nove projekte i ostvarite dobar profit. U novembru ćete uživati na odmoru sa svojom porodicom.

Vodolija

Tokom jeseni očekuje se niz finansijskih promašaja. Prilagodite se svemu što se dešava. Neke promene mogu biti od koristi za vas. Ako postoji finansijska neravnoteža, porodica i prijatelji mogu biti od pomoći.

Riba

Jesen će podstaći Ribe da se fokusiraju na svoju karijeru. Sada nije najbolje vreme za promene i nepromišljene odluke. Pitajte nekoga kome verujete za savet. Pažljivo donosite odluke i pravite listu za i protiv, prenosi Atma.
 

Komentari (0)
Loading