DNEVNI horoskop za NEDELJU, 16. oktobar: Bliznaci će imati problema sa ZUBIMA, ovom ZNAKU se otvaraju šanse o kojima je SANJAO

Vesti 15.10.2022 20:10 0

Saznajte šta vam sleduje i da li su zvezde na Vašoj strani.

DNEVNI horoskop za NEDELJU, 16. oktobar: Bliznaci će imati problema sa ZUBIMA, ovom ZNAKU se otvaraju šanse o kojima je SANJAO

unsplash.com

Ovan

Budite dosledni i ostanite pri svojoj odluci u vezi posla i u vezi poslovne saradnje sa osobom u znaku Jarca. Do kraja dana mogući problemi sa kičmom.

Bik

Tokom današnjeg dana imate potrebu da razgovarate sa bliskim osobama da bi se osetili prihvaćeno. Partnerska situacija se popravlja zahvaljujući vašoj otvorenoj komunikaciji.

Blizanci

U ovom periodu najvažnije da se okrenete sebi i svojim aspektima posla. Tokom dana napravite dobar raspored što se tiče sledeće radne nedelje. Problemi sa zubima.

Rak

U narednom periodu je jako važno da se okrenete svojim članovima porodice posebno mlađem članu koji traži od vas podršku. Tokom dana možete imati problem sa organima za varenje pa povedite računa oko ishrane.

Lav

Danas ćete dobiti jako povoljnu informaciju u vezi poslovne saradnje sa osobom u znaku Ribe. Kada je u pitanju odnos prema poslu tokom sledeće nedelje imaćete nekoliko bitnih sastanaka sa ljudima sa kojima poslovno sarađujete.

Devica

Tokom sledeće nedelje vodite računa o svemu onome što ste planirali i koliko ćete moći sve to da ostvarite. Osoba u znaku Raka vam je velika poslovna podrška i imaćete razgovor sa njom tokom večeri.

Vaga

U ovom periodu je važno da radite na sebi i da popravite svoj odnos prema sebi. Situacija je nestabilna jer imate želju da isterate pravdu. Partner će biti veoma ljut na vas.

Škorpija

Vasa ljubomora može biti veliki problem kada su u pitanju odnosi sa voljenom osobom. Povedite računa o tome na koji način iskazuje te vašu ljubav. Mogući problemi sa kičmom.

Strelac

Današnji dan iskoristite da se pozabavite poslovnom situacijom. Najvažnije je da svoje ambicije ostvarujete na pravi način. Vodite računa više o sebi a manje od drugima.

Jarac

Tokom dana su mogući problemi koji ne možete baš lako da rešite. Pošto ne želite da dobijete pomoć i podršku sa strane bićete upetljani sami u vezi tog problema.

Vodolija

Ovo je veoma čudan period posebno kada su u pitanju odnosi sa ukućanima što vas dovodi do ludila tokom današnjeg dana. Najvažnije da saslušate mlađeg člana u porodici i njegovo mišljenje.

Ribe

Vaša snaga je u vašim emocijama i to posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Budite spremni na kompromis jer jedino tako ćete razrešiti odnose u krugu porodice. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Lava.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading