Dnevni HOROSKOP za SREDU, 20. oktobar: OVNOVI obratite pažnju na ODNOSE sa ljudima i klonite se jednog ZNAKA, a kod JARČEVA napeta situacija!

Vesti 20.10.2021 07:59 0

Danas razmišljajte pozitivno kao nikada do sad

Dnevni HOROSKOP za SREDU, 20. oktobar: OVNOVI obratite pažnju na ODNOSE sa ljudima i klonite se jednog ZNAKA, a kod JARČEVA napeta situacija!

Shutterstock

 

Ovan

Ovo je savršen dan da rešite neke stvari koje se tiču odnosa sa partnerom. Obratite pažnju na vaše odnose sa ljudima iz okruženja. Jako vas energetski crpi osoba u znaku Lava. Mogući problemi sa pritiskom. 

Bik 

Tokom dana obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. Poslovna situacija se popravlja i od vas se očekuje da se posvetite odnosu saradnje sa drugim firmama. Budite dosledni sebi. Zdravlje je odlično. 

Blizanci 

Do kraja dana vas očekuju nekoliko novih informacija u vezi poslovne ideje. Na vama je da preradite informacije i da napravite novi poslovni projekat. Partner vam je velika podrška na planu posla. Glavobolja. 

Rak 

Budite koncentrisani na ono što pričate posebno kada su u pitanju odnosi unutar porodice. Do kraja dana vas očekuju nove vesti u vezi novca. Imaćete ljubavni sukob koji vas može mnogo pogoditi. 

Lav

Danas je naglašena vaša potreba da dominirate na drugim ljudima posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Imate veliku podršku koju vam pruža muška osoba u znaku Lava. Partnerski odnosi je u stagnaciji. Partner vam mnogo toga zamera. 

Devica 

Početkom dana bićete opterećeni poslovnim informacijama. Najbitnije da se posvetite sebi i onome što vi konkretno radite. Čuvajte se tračeva u krugu firme. Zdravlje je stabilno. 

Vaga 

Budite dosledni svojim principima i to će vas dovesti do poslovnog uspeha. Do kraja dana ljubavna situacija se popravlja i bićete jako zadovoljni zbog partnera. Mogući problemi sa vidom. 

Škorpija

Tokom današnjeg dana moguće su problemi na relaciji sa poslovnim partnerima. Savet je da se ponašate diplomatski i mudro. Situacija na privatnom planu je zadovoljavajuća. Čuvajte se prehlade. 

Strelac 

Tokom današnjeg razgovora sa partnerom bićete veoma nervozni. Potrudite se da ništa ne shvatati lično. Do kraja nedelje mogući problemi sa kičmom. Pritisak vas veoma opterećuje. 

Jarac 

Čuvajte se tračeva i neproverenih informacija u vezi poslovnih saradnika. Situacija u kući je veoma napeta. Gledajte da donesete odluke u svoju korist. Zdravstveno stanje je stabilno. 

Vodolija 

Pokreće se nova mogućnost poslovne saradnje sa inostranstvom što je vama veoma bitno. Na vama je da odlučite kada ćete pokrenuti saradnju. Moguće i problemi sa stomakom na nervnoj bazi. 

Ribe

Mesec pokreće vaše polje zdravlja i bićete jako nervozni zbog situacije unutar kuće. Okrenite se sebi i svojim željama jer na taj način štiti te svoj unutrašnji sklad. Osoba u znaku Lava je veoma ljubomorna u vezi vašeg poslovnog uspeha. 

Komentari (0)
Loading