Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 21. oktobar: OVNOVI, očekuje vas veliki pritisak na poslu, BIKOVI, budite na oprezu s ljudima iz inostranstva

Vesti 21.10.2021 07:59 0

Danas razmišljajte pozitivno kao nikada do sad

Žena

Shutterstock

 

Ovan

Današnji dan je veoma turbulentan i imaćete nekoliko situacija gde sve zavisi od vas. Zbog vlikog poslovnog pritiska, moguće su problemi sa glavoboljom. Partner vam je velika podrška. 


Bik 
Tvrdoglavo ćete braniti svoje mišljenje jer znate istinu u vezi osobe u znaku Ovna. Budite na oprezu kada su u pitanju odnosi sa ljudima iz inostranstva. Partnerski odnos je na zavidnom nivou. 


Blizanci 
Bićete okupirani novim informacijama u vezi posla i poslovnih saradnika. Do kraja dana povoljne vesti iz kruga porodice.  Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška. 


Rak 
Do kraja dana lepe vesti iz inostranstva stižu od osobe u znaku Ribe. Ljubav je stabilna i to vas veoma raduje. Partner vam je velika podrška i razumevanje. Moguće je da osećate nervozu. 


Lav 
Budite ponosni na sebe i svoje sposobnosti jer ćete zahvaljujući tome imati veliki uspeh. Ljubav je stabilna. Zdravstveno stanje je odlično. 


Devica 
Vaša komunikacija je danas veoma naglašena i to vas čini srećnim. Na taj način rešavate neke probleme s poslovne strane. Ljubavni odnos je ušao u fazi komplikacije. Nemojte biti strogi u vezi svojih emocija. 


Vaga 
Vaša dominacija je danas veoma izražena u vezi poslovnih prilika. Budite dosledni sebi i svojim obavezama. Partner je veoma nestabilan u svom ponašanju. Glavobolja. 


Škorpija 
Tokom današnjeg dana Venera utiče na vas osećaj zadovoljstva i na ljubavne odnose. Partnerski odnosi u prvom planu i doneće vam veliku ličnu stabilnost. Poslovni partner u znaku Ovna vam zamera kašnjenje. 


Strelac 
Danas budite dosledni sebi i svojim željama jer na taj način ostvarujete sve što zamislite. Tokom dana posvetite se sebi i svom zdravlju. Iz kruga porodice stižu povoljne vesti u vezi novčane situacije. 


Jarac 
Na vama je da se posvetite mnogo više poslovnoj strani i da pokrenete i druge ljude oko vas. Ljubav je stabilna i imate podršku u vezi budućih poslovnih planova.  Zdravlje je odlično.


Vodolija
Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko razgovora sa partnerom u vezi putovanja. Morate do kraja dana da date odgovor na neka pitanja osobi u znaku Ovna. Problemi sa kičmom. 


Ribe 
Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca i moguce poslovne saradnje. Majka utiče na vas i na vaš odnos sa partnerom. Pokušajte da sami donosite svoje odluke. 
 

Komentari (0)
Loading