Šta vaše omiljene GRICKALICE govore o vama: Vi ste PERFEKCIONISTA ili KREATIVNI genije, a možda i INTROVERT?

Vesti 21.10.2021 15:15 0

Evo šta sve može vaša omiljena hrana za grickanje da otkrije o vama! Čips, smoki, perece, kisele bombone ili čak sladoled mogu da otkriju mnogo toga

Šta vaše omiljene GRICKALICE govore o vama: Vi ste PERFEKCIONISTA ili KREATIVNI genije, a možda i INTROVERT?

unsplash.com

Ovo je savršena prilika i da sami saznate nešto više o sebi, ali i da vidite kakvom "aurom" zračite. Da li ste ambiciozni, agresivni, perfekcionista, kreativni…

Čips:

Radi se o čistoj ambiciji! Pojedinci koji vole da grickaju ovu hranu često su motivisani čim otvore oči i žude za uspehom.  

Ako najviše volite da se ispred TV smestite s kesicom čipsa ili poznajete nekog takvog, verovatno ste svesni da je uvek prisutan taj zdrav takmičarski duh.

Krekeri:

Ljubitelji slanih krekera često su stidljive osobe ali i vrlo pažljive. Od ruke im ide multitasking i bez problema će završiti više projekata odjednom.

Međutim, kako bi pokazali svoju kreativnost treba im dosta vremena za sebe. U odnosu na ostale ljubitelje grickalica, ova grupa je najotvorenija za sklapanje virtuelnih veza.

Tortilja čips:

Ako poznajete nekog ko najradije poseže za tortilja čipsom, znajte da se radi o tipu A ličnosti- vole da planiraju stvari i da drže sve pod kontrolom.

Obično imaju vrlo visoke ciljeve ali ih i postižu zahvaljujući samodisciplini.

Kiselkaste gumene bombone:

Kisele gumene bombone u sebi imaju i slatkoću, a ovu specifičnu kombinaciju vole ljudi koji su obično opterećeni.

Psiholozi objašnjavaju da ljubitelji kisele hrane imaju vrlo visoke standarde, a ako pritom vole i slatke note u kombinaciji, onda mogu da postignu ravnotežu u životu.

Perece:

Radi se o vrlo kreativnim osobama koje su energične i vole da se zabavljaju. Budite sigurni da je osoba koju upoznajete dok halapljivo gricka perece, priličan ekstrovert i vi ćete verovatno biti jedan od brojnih prijatelja na njenom spisku.

Uživaju u društvenim događajima, simpatičnu su, puni spontanosti, piše "miss7".

Sladoled:

U zavisnosti koji ukus vole, mogu da budu:

Jagoda - introverti koji mogu da budu veoma posvećeni svom cilju.

Vanila - često izražavaju svoje emocije, ne boje se rizika i često nastupaju impulsivno.

Čokolada - osobe koje su sklone drami, a mogu da budu vrlo šarmantne i vole da flertuju.

Komentari (0)
Loading