Danas JUPITER ponovo ulazi u Ribe: TRI znaka biće najveći SREĆNICI, a DVA najveći GUBITINICI ove planetarne revolucije

Vesti 04.11.2023 12:03 1

Danas se Jupiter vraća u znak Ribe i evo kako će to uticati na svaki horoskopski znak

Danas JUPITER ponovo ulazi u Ribe: TRI znaka biće najveći SREĆNICI, a DVA najveći GUBITINICI ove planetarne revolucije

Shutterstock/ilustracija

Svi ćemo imati osećaj da je sve u redu, jer se Jupiter u znaku Ribe oseća veoma stabilno, otvara se snaga vere, ljubavi i nade. 

Dok je Jupiter bio u znaku Ovna aktivirao je hrabrost kao vrlinu i spoznaju koliko je važno biti prvi, biti pobednik. Kroz takmičenje sa sobom i drugima dolazili smo do boljih ličnih rezultata. 

Sada kada se vratio u znak Riba, opet vraća važnost vere u sebe i u naše potencijale, naše talente, ono što nam je dato kao najveća vrlina i nagrada u životu. 

Tamo gde vam se u natalnoj karti nalazi Jupiter, upravo kroz to polje života možete da rastete, da se razvijate, da se povezujete sa svojim željama i potrebama. Možete da pokrenete opet sve ono što ste započeli tokom maja 2022, kada je Jupiter bio u znaku Riba. 

Ovaj period će potrajati do 20. decembra 2022. godine i upravo u tom periodu možete da radite na sebi,  isceljujete sebe, pronalazite svoju vrednost i svoju svrhu kroz odnos sa sobom i ljudima oko sebe. 

Rakovi, Škorpije i Ribe će dobiti drugu šansu kada su u pitanju emocije i partnerski odnosi i do kraja godine je moguće da ovi znaci dožive potpuni preokret u njihovu korist kada je u pitanju njihova budućnost.

Ovo se takođe odnosi i na osobe koje imaju podznak u navedenim znacima. Oni koji imaju dobro postavljen Mesec, Veneru ili Mars u Ribama, moći će uz veliku pomoć i podršku Univerzuma da završe neke bitne životne situacije ili događaje. 

Znaci koji mogu imati neki vid blokada ili zastoja kada su u pitanju njihove lične želje jesu Blizanci i Device. Njihovi poslovni aspekti su veoma problematični do kraja godine. 

Za sve Vage i Jarčeve ovo može biti period poslovnog napredovanja naročito ako poslovno imaju kontakt sa inostranstvom. 

Najvažnija poruka ovog Jupitera u Ribama je da bez vere i bez ljubavi nema mogućnosti zdravog odnosa prema sebi i drugima. 

Komentari (1)
Loading
Nata
28.10.2022 13:50

Mjesec u Ribama, Škorpija podznak, inače Djevica po defaultu/i opredjeljenju