Astrolozi upozoravaju na TRI opasna DATUMA u novembru: Najviše će uticati na ODNOSE i NOVAC, a stižu i DUGOVI na naplatu

M. G. Vesti 30.10.2022 08:30 0

Astrolozi najavljuju da će u novembru biti više povoljnih dana nego onih izazovnih.

Astrolozi upozoravaju na TRI opasna DATUMA u novembru: Najviše će uticati na ODNOSE i NOVAC, a stižu i DUGOVI na naplatu

Shutterstock

Ipak, očekuju nas tri izazovna, bolje rečeno, opasna dana, ali će nam svemir dati priliku da jesen završimo pozitivno. Prema astrolozima, ovo su najizazovniji dani u novembru:

8. novembar - Pomračenje "krvavog" Meseca i konjunkcija Sunca i Merkura

Slobodno možemo ovaj dan nazvati najopasnijim danom u mesecu, a i glavni je događaj ovog meseca. Stvar je u tome što nas na ovaj dan čekaju ne jedan, već dva izazovna astrološka događaja odjednom. Prvi je pomračenje Meseca u Biku, piše Atma.hr.

Pomračenje "krvavog" Meseca označava završetak i može zatvoriti neka vrata u našem životu. Kada se ova vrata zatvore, to vam u početku može delovati strašno, ali ćete na kraju naći bolji i lakši put ka novim vratima. Padajući u znak Bika, ovo pomračenje "krvavog" Meseca može da utiče na novac i odnose s bliskim ljudima.

Na višem nivou, ovo pomračenje takođe može da nam pomogne da pređemo neke blokade oko osećaja vrednosti. Ako se suočavate s izazovnom situacijom, proverite da li vas blokiraju stvarni ili nepostojeći problemi koje sami sebi stvarate. Bez obzira na sve, ipak nemojte da se izolujete i izbegavate ljude, jer će vama bliskoj osobi biti potrebna pomoć. Na ovaj dan, zbog pomračenja, svemir može zahtevati da vratite stvare dugove. Ako ste u prošlosti napravili bilo kakve greške, karma stiže na naplatu.

Konjunkcija Sunca i Merkura će "začiniti" situaciju. Sve će biti nepredvidivo. Kako ne biste izgubili kontrolu nad situacijom, ovog dana bi trebalo da budete suzdržaniji i da ne žurite s donošenjem odluka.

16. novembar - Venera ulazi u Strelca

Od 16. novembra do 9. decembra, mnogi od nas će biti skloniti riziku i avanturi. Posebno će to biti opasno za one koji su taj dan prisiljeni da rešavaju finansijske poslove i da donose bitne odluke. Venera će učiniti da mnogi ljudi jednostavno prestanu da mare za sigurnost, ali to može da se odrazi na zdravlje, pa zato obratite pažnju.

21. novembar – Merkur u konjunkciji s Venerom

Merkur i Venera u međusobnoj konjunkciji stvaraju vrlo snažne emisije negativne energije. Ovo će biti dan kada će mnogi od nas početi da razmišljaju o osveti. Pokušajte da se ne prisećate starih pritužbi ako ne želite da pokvarite raspoloženje sebi ili svojim voljenima. Ne pričajte o onome što se dogodilo pre, već gledajte samo na pozitivne stvari.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading