Dnevni horoskop za UTORAK, 8. novembar: Strelčevi, bolje da NE IZLAZITE iz kuće, Jarčevi, stvorile su su povoljne prilike za BIZNIS

Vesti 07.11.2022 19:30 0

Evo šta vam donosi horoskop za utorak

Dnevni horoskop za UTORAK, 8. novembar: Strelčevi, bolje da NE IZLAZITE iz kuće, Jarčevi, stvorile su su povoljne prilike za BIZNIS

Shutterstock

 

Ovan 

Utorak je savršen dan da se pobrinete za svoje zdravlje, posebno kada su u pitanju mogući problemi sa kičmom. Stiže vam novac koji niste očekivali. 


Bik 
Sam početak dana je pod uticajem voljene osobe. Bićete pozitivno iznenadjeni njenom predlogom. Do kraja dana vodite računa o mogućoj raspravi sa članom porodice. 


Blizanci
Danas ste veoma nervozni zbog drugih ljudi. Gledajte da stvari rešavate bez mnogo nervoze. Ljubavna situacija nam je veoma nestabilna zbog vašeg tvrdoglavosti. 


Rak 
Danas ćete dobiti jako dobre vesti što se tiče ljubavnih odnosa. Bićete veoma ponosni na sebe zbog povoljnih uslova na poslovnoj strani. Zdravlje je odlično. 


Lav
Danas ćete pronaći neke nove načine da rešite postojeće probleme na poslu. Osoba u znaku Blizanaca vam stvari predstavlja onakve kakve nisu. Imajte svoje mišljenje. 


Devica 
Sve što danas planirate, neće se okončati onako kako zamišljate. Osoba koja je starija od vas u vezi poslovne situacije ima mnogo drugačije mišljenje.  Zdravstveno stanje je pod uticajem problema sa sluhom. 


Vaga 
Danas se osećate kao da nemate nikakvih prepreka na vašem putu. Voljena osoba vam pruža podršku ali vam to nije dovoljno da se osećate zadovoljno u vezi problema na poslu. 


Škorpija
Tokom dana vama je potreban savet i necete ga dobiti od osobe u znaku Blizanaca. To očekujete jer mislite da ta osoba ima rešenje. Pogledajte sebe i svoju pravu ulogu u vezi te poslovne situacije. 


Strelac 
Ovo je savršen dan da se cujete sa pravim prijateljima jer jedino vas može razumeti neko ko vas dobro poznaje. Zdravlje je stabilno iako se osecate iscrpljeno. 


Jarac
Danas ste veoma napeti i to se bas negativno odražava na vaš odnos prema porodici. Pokušajte da budete maksimalno opušteni jer se sve završava u vasu korist. 


Vodolija 
Do kraja nedelje vazno je ostati na istom nivou razmišljanja. Poslovno ste veoma uzbuđeni zbog novih poslovnih planova i to pozitivno pokreće osoba u znaku Lava. 


Riba 
Čuvajte se verbalnog napada koji je moguć od strane porodice. Oni vam zameraju sto niste dovoljno posvećeni porodicnim odnosima. Imate probleme sa stomakom. 
 

Komentari (0)
Loading