DNEVNI horoskop za četvrtak 24. NOVEMBAR: Rakovima PROŠLOST kuca na vrata, ZA RIBE je dan kao stvoren za LJUBAV

Vesti 23.11.2022 19:49 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

DNEVNI horoskop za četvrtak 24. NOVEMBAR: Rakovima PROŠLOST kuca na vrata, ZA RIBE je dan kao stvoren za LJUBAV

unsplash.com

Ovan 

Marsova energija je aktivirana kroz vaše polje prijatelja pa ćete biti upućeni na komunikaciju sa njima tokom čitavog dana. Povedite računa sa stomakom, mogući problemi. 

Bik

Početak dana će biti veoma stresan jer ćete imati nove poslovne obaveze na koje ne računate. Probajte da se što bolje organizujete jer vam je to jedino što možete da uradite. 

Blizanci

Vaša komunikacija je veoma specifična zato što ste mnogo nervozni i napeti zbog prošlosti. Nemojte dozvoliti da vas ljubav posebno prošla iskustva remete u svakodnevnom odnosu sa ljudima. 

Rak

Venera je postavljena tako što aktivira sve ono od čega bežite. Moguće kontakt ili poziv od osobe iz prošlosti i imaćete problem sa ispoljavanjem emocija. 

Lav 
Ovo je savršen dan i najvažnije da možete da odmorite dovoljno. U toku večerašnjeg dela dana najbolje da se odmorite još više uz muziku i opuštajuću večeru. 

Devica 

Pokušajte da se koncentrišete na se ono što govorite jer je moguće da će vam ljudi zamerati iskrenost i otvorenost. Do kraja dana moguće neprijatne vesti u vezi poslovnih saradnika. 

Vaga 

Venera kao vaša vladajuća planeta govori o potrebi da budete previše slobodni. To se neće dopasti vašem partneru i zbog toga je moguće sukob koji ne očekujete. 

Škorpija

Za današnji dan je najbolje da se dobro posvetite poslu sa mladjim saradnicima. Budite iskreni prema sebi i ne donosite nagle odluke posebno kada je u pitanju ljubav. 


Strelac

U narednih nekoliko dana ste pod jakim očekivanjima od samog sebe. Nemojte biti previše strogi prema sebi i sve će biti u redu. Ljubavna situacija je u stagnaciji. 

Jarac 

Tokom narednih dana od vas se očekuje mnogo toga što se tiče posla i poslovne organizacije. Osoba u znaku Device vam je poslovna prepreka ali vi ćete to sve lepo da sredite.

Vodolija

Današnji dan je pod jakim uticajem Merkura i jako je važno da sredite svoje misli koliko možete. Nemojte dozvoliti da vas izbace iz takta tazni tračevi I ogovaranja. 

Ribe 

Ovo je savršen period da se okrenete sebi i ljudima oko sebe posebno kada su u pitanju emocije. Ljubavna situacija se popravlja zahvaljujući partnerovoj otvorenoj ličnosti. 
 

Komentari (0)
Loading