Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 15. decembar: Ovnovi, birajte REČI u krugu porodice, jedan ZNAK će imati problema sa ZDRAVLJEM

Vesti 14.12.2022 18:30 0

Pogledajte šta su vam zvezde spremile...

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 15. decembar: Ovnovi, birajte REČI u krugu porodice, jedan ZNAK će imati problema sa ZDRAVLJEM

Shutterstock

Ovan 

Ovo idealan dan da započnete neku novu aktivnost koja se tiče vašeg zdravlja ili fizičke aktivnosti. Obratite pažnju na reči koje izgovarate u krugu porodice jer možete nekog nehotice povrediti. 

Bik 

Danas ste previše okupirani stvarima iz prošlosti posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Posvetite malo više pažnje vašem odnosu prema poslu jer osoba u znaku Lava vam zamera vaše ponašanje. 

Blizanci

Danas vam je jako bitno da partnerski odnos bude u skladu ali partnera oseća veliku ljubomoru. Do kraja dana budite spremni na jedan malo žustriji razgovor sa starijim članom porodice. 

Rak 

Današnja situacija sa novcem je veoma iritantna i bićete veoma napeti. Pokušajte da se dobro organizujete što se tiče zarade jer je to jako važno za ovaj naredni period. Problemi sa kičmom. 

Lav 

Lavovi tokom dana će imati osećaj iscrpljenosti zbog nemogućnosti da iskaže svoje mišljenje. Mogući problemi hroničnog tipa naročito ako ste do sada imali probleme sa stopalima. 

Devica 

Danas je veoma zanimljiv dan za nove početke posebno kada su u pitanju poslovne ideje. Nemojte ulaziti u rasprave i svađe sa ljudima oko vas jer niko nije raspoložen za sukobljavanje. 

Vaga 

Odnos sa partnerom već neko vreme vas iritira ali preko toga ste do sada. U narednih nekoliko dana bićete pod jakim utiskom mlađeg člana porodice i njegovih poslovnih uspeha. 

Škorpija 

Ovo je veoma poseban dan jer ćete biti veoma poslovno uspešni što je za vas velika čast. Potrudite se da drugima date puno prostora jer mnogo toga u ovom trenutku zavisi i od drugih osoba,  kao što su vaši prijatelji. 

Strelac 

Ovo je veoma zanimljiv period jer se vraćaju osobe iz prošlosti naročito osoba u znaku Bika. Vi ćete biti preopterećeni stvarima koje niste izgovorili posebno kada su u pitanju odnosi u krugu porodici. 

Jarac 

Mesec aktivira vašoj polje tajni pa ćete biti preopterećen i tim delom svog života. Partnerski odnos je veoma nestabilan zahvaljujući vašoj neaktivnosti. Ako želite da se potrudite morate naći što bolju komunikaciju sa partnerom. 

Vodolija

Ovo je savršen trenutak da budete najbitniji sami sebi. Situacija u kući je veoma napeta jer svi očekuju vašu reakciju. Problemi sa štitnom žlezdom se opet aktiviraju. 

Ribe 

Budite sebi najbolji i probajte da sebe sagledate u što boljem svetlu. Ako sebi do sada niste osmislili svoj hobi vreme je da to uradite. Najbitnije da svoju kreativnost izrazite slobodno i samostalno.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading