Mesečni horoskop za JANUAR 2023. godine: Prognoza za sve HOROSKOPSKE znakove, mnogima je PRESUDAN mesec jer pokazuje kakva će cela godina biti!

Vesti 01.01.2023 17:00 0

Većini je ovo najvažniji mesec u godini

Mesečni horoskop za JANUAR 2023. godine: Prognoza za sve HOROSKOPSKE znakove, mnogima je PRESUDAN mesec jer pokazuje kakva će cela godina biti!

Pexels

Ovan

Prvi mesec u godini Ovnovima će doneti uglavnom pozitivne utiske. Dogodiće se mnoga prijatna iznenađenja, a sreća će vam pomoći u malim stvarima. Početkom meseca obratite pažnju na nedovršene poslove. Bolje je da ih završite, inače vas mogu podsetiti na sebe u najnepovoljnijem trenutku.


Sredinom januara vodite računa o svom zdravlju i opustite se. Nemojte se iscrpljivati do krajnjih granica – nađite vremena da se opustite i uživate u svojim hobijima. Krajem januara Ovnovi će dobiti unosnu ponudu za posao. Čak i ako niste previše sigurni u svoje sposobnosti, nemojte odmah odbiti - razmislite o tome. U sferi ljubavi izbegavajte lakomislenost: ona može doneti velike probleme.
 


Bik

Januar će svakako biti dobar period za Bikove. I u početku vam se možda neće dopasti ono što se dešava, ali što dalje idete, više ćete osećati njegove prednosti. Prva dekada meseca omogućiće vam da steknete mnoga neophodna poznanstva. Novi prijatelji će vam pomoći da ostvarite svoje prave težnje i počnete da delujete u željenom pravcu. Finansijski će sve ispasti više nego uspešno.

Kupićete nešto o čemu ste ste dugo sanjali. Ako planirate da se preselite, onda je najbolje vreme za to sredina januara. Na ličnom planu sve će biti stabilno, ali to je sve što vam treba. Usamljeni Bikovi shvataju da sreću pre svega treba da traže u sebi. Članovi porodice znaka će shvatiti da je u njihovim životima počeo period harmonije.

blizanci

Shutterstock

 

 

Blizanci

Januar će Blizancima doneti mnoga iznenađenja. Neće sve od početka ići po planu. Međutim, navikli ste na promene i uživaćete u tome. Vaše raspoloženje će se promeniti. Nemojte se prepustiti emocijama, inače rizikujete da pokvarite odnose sa drugima dugo vremena. Racionalno razmišljanje će vam pomoći da pobedite u svakoj situaciji.

U oblasti finansija moguće su privremene nevolje. Pokušajte da ne trošite previše. Uspešan honorarni posao će vam omogućiti da "dopunite" novčanik. Ako to shvatite ozbiljno, to može postati osnova vašeg prihoda u bliskoj budućnosti. Privatni život će neko vreme biti u drugom planu. Ne očekuju se nove veze, ali ćete od sadašnjeg partnera dobiti sve što vam treba.

Rak

U januaru će Rakovi konačno moći da žive ovde i sada, ne razmišljajući baš o budućim planovima. Stvari će ići dobro i glatko na svim frontovima. Rad će biti umereno rutinski i istovremeno ostaviti vremena za kreativnost. Sredinom meseca možete dobiti zanimljivu ponudu od pretpostavljenih. Pre nego što pristanete, razmislite: da, biće više novca, ali ćete morati da uložite sve sebe u novo zanimanje. U drugoj dekadi januara mogući su veliki prihodi, kako u vidu novca, tako i u vidu vrednih sredstava.


Lav

Lavove očekuju promene na bolje u mnogim oblastima života. Sada vam je najvažnije da ne pokušavate da kontrolišete situaciju sa svih strana, već da posmatrate i iskoristite sve prilike koje se ukažu. Ovo će vam omogućiti da postignete bolji rezultat od onoga što ste očekivali. Međutim, dok napredujete na lestvici karijere, vodite računa o svojoj reputaciji. Izbegavajte sumnjive partnere i poslove. U finansijskoj sferi, Lavovi će imati sreće, ali samo ako dobro razmislite o svakom svom koraku.

Nepažljive akcije mogu dovesti do velikih gubitaka. Druga dekada januara biće plodno vreme za sve poduhvate. Ovo važi i za ljubavnu sferu. Slobodni predstavnici znaka mogu započeti romantičnu vezu koja će prerasti u nešto više. Porodične Lavove očekuju prijatni susreti i druženja u užem porodičnom krugu.

Mesečni horoskop za JANUAR 2023. godine: Prognoza za sve HOROSKOPSKE znakove, mnogima je PRESUDAN mesec jer pokazuje kakva će cela godina biti!

Shutterstock

 

 

Device 

Device će u januaru imati mnogo planova i ideja koje će vam na prvi i drugi pogled delovati fantastično i pomalo ludo. Ali ne zaboravite na njih: vreme će pokazati da su oni sasvim izvodljivi. Ne težite drastičnim promenama na poslu. Pokušaji da se nešto poboljša prepuni su pogoršanja situacije. Sačekajte proleće i dobro razmislite šta tačno želite da radite. Januar je jedan od retkih meseci u godini kada svoj hobi možete pretvoriti u finansijski.


Na ljubavnom planu stvari ne idu dobro. Moguće su nesuglasice u odnosima sa partnerima. Oni mogu biti povezani sa ljubomorom i vašom nespremnošću da se povinujete principima druge polovine. Ako želite da sačuvate vezu, pokušajte da rešite svađu mirnim razgovorom.

Vaga

Januar će za Vagu biti možda najvažniji mesec u godini. Ono što se uradi u ovom periodu doneće trostruku korist i profit. Zato je januar najbolje vreme za boravak na poslu. Dovoljno snage – vaše energetske rezerve će biti jednake vašim ambicioznim planovima. Kako se ne biste opterećivali sitnicama, izaberite najvažnije oblasti i idite na njih. Samodisciplina će vas održati.


Na ljubavnom planu pred Vagama će se otvoriti novi horizonti. Oni će biti povezani ne toliko sa novim poznanstvom, već sa vašim oblikom svesti. Naučićete da vidite ljubav u malim stvarima.

žena

Shutterstock

 

 

Škorpije

Škorpije će u januaru doživeti čitav niz emocija, jer vole da nerešene probleme odlažu za kasnije. 
Predstavnici znaka će sustići nezavršene poslove od prošle godine i biće prinuđeni da se bave sami sobom. Ovo će uzeti sve novogodišnje praznike, koji će donekle zaseniti praznik života. Povratak u normalan život nakon odmora takođe će doneti razočarenje.

Sredinom meseca situacija će početi da se popravlja. Mnogi događaji koji će se odigrati u ovom trenutku biće teško objasniti sa stanovišta obične logike. 

Za razliku od poslovne situacije, ljubav će vam procvetati.


Strelac

Za Strelca, januar će biti praznik života u pravom smislu te reči. Svaki dan donosi događaje koji se mogu nazvati poklonima. Na ovaj ili onaj način, ako ste imali neke planove, slobodno počnite da ih sprovodite. Pokazujući inicijativu, možete dobiti više nego što ste tražili.

Finansijski gledano, januar će biti izuzetno povoljan mesec.


Na ličnom nivou, nemojte se previše zanositi laganim flertom. Ono što vidite kao laku komunikaciju može da povredi vašeg partnera.
 

Jarac

Jarčevi će u januaru provesti mesec u atmosferi mira i spokoja. Tokom novogodišnjih praznika, predstavnici znaka će prvi put posle nekoliko godina moći da se pravilno opuste i steknu snagu za nova dostignuća.

U vašem životu mogu se pojaviti novi hobiji, koji su toliko ozbiljni da će vremenom zaseniti glavnu aktivnost.


Ako ste u nedoumici oko kupovine, nemojte to činiti. Intuicija je u pravu - neće vam pomoći.


Na ljubavnom planu očekujte drastične promene. Oni mogu biti prijatni, a možda i ne.

jarac

Shutterstock

 

 

Vodolija 

Januar će biti test snage za Vodoliju. Svi pažljivo osmišljeni planovi mogu poći po zlu. Nema potrebe za panikom, ali ipak morate imati nekoliko rezervnih opcija u slučaju da nešto pođe naopako. Stare veze, racionalan pristup haosu oko vas i sposobnost da ne izgubite glavu u hitnim slučajevima pomoći će da sve dođe na svoje.


Na ljubavnom planu moguće su svađe i sukobi. Partner vam testira živce.


Riba

Prvi mesec ovde godine doneće mnogo prijatnih trenutaka u životu Riba. Početak januara biće stabilan u svim vrstama proslava, poseta, gozbi. Očekuju vas romanse, lepe prilike, pokloni.

Što se tiče karijere, ne računajte na lak uspeh.

Pazite na stanje novčanika - troškovi mogu znatno premašiti prihode.


 

 

Komentari (0)
Loading