Dnevni HOROSKOP za 03. januar: Lavovi se napokon okreću SEBI, Vagama zdravlje nikad bolje!

Vesti 02.01.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni HOROSKOP za 03. januar: Lavovi se napokon okreću SEBI, Vagama zdravlje nikad bolje!

Shutterstock

Ovan 

 

Tokom dana ste opsednuti drugim ljudima i njihovim pričama. Pokušajte da se vidite sa partnerom i da rasčistite neke stvari do kraja kako treba. Posao može da sačeka. 

 

Bik 

 

U nekoliko dana ćete morati platiti neke dugove koje ste totalno zaboravili. To vam je velika stvar koju ćete završiti jer ćete tako pokrenuti dobru energiju na poslovnoj strani. Čuvajte se prehlade. 

 

Blizanci

 

U ovom periodu je jako važno da budete sebi najbolji prijatelj i da stvorite uslove da ljubavni odnos može da napreduje. Do kraja dana očekujte dobre rezultate u poslovnom smislu. 

 

Rak 

 

Tokom današnjeg dana očekujte povoljne vesti iz inostranstva u vezi osobe u znaku Lava. Biće vam to veliko pokretanje pozitivne energije i moći ćete da napravite dobre poslovne saradnje. 

 

Lav 

 

Do kraja nedelje ove radne koja je ispred vas moći ćete da se okrenete sebi i svojim potrebama i željama. U ovom periodu je jako važno pokazati svoju ljubav prema sebi jer ćete konačno posle dugo vremena pokrenuti sebe i svoje emocije. 

 

Devica 

 

U ovom periodu je vazno povesti racuna o mogucim problemima sa zdravljem i to posebno sa hroničnim upalama. Najbolje je uraditi neke kontrole koje ste trebali odavno uraditi. Poslovna strana je veoma stabilna. 

 

Vaga 

 

U narednih nekoliko dana bićete veoma ponosni na svoje saradnike i na svoje poslovno zalaganje. Nemojte se samo uzdići previse u svemu tome. Zdravlje je odlično ali povedite računa o mogućim prehladama. 

 

Škorpija 

 

U ovom danu možete osetiti lepotu druženja sa partnerom i sa svojim prijateljima, to vam je zaista potrebno. Ne odustajte od sebe i svog uživanja iako imate previse poslovnih obaveza. 

 

Strelac 

 

Ovo je idealan period da se okrenete nekim novim poslovnim projektima. Poslušajte savet osobe rođene u znaku Jarca u vezi novčanih transakcija. Ljubav je u mirovanju. 

 

Jarac 

 

Mars aktivira vaše polje svakodnevnih obaveza i jako je važno da se potrudite oko svega što ste preduzeli. Osoba u znaku Vodolije vam je poslovna prepreka i već neko vreme vas užasno smara. Danas bi bilo dobro obaviti jedan konstruktivan razgovor. 

 

Vodolija 

 

Čitav dan ste pod negativnim aspektom Marsa i Merkura i to utiče na naš odnos u ljubavi. Pokušajte da ne vraćate sebe u prošlost jer partner ne želi da o tome razgovara. Problemi sa kičmom. 

 

Riba 

 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo ali najvažnije je da odmorite i da se osećate opušteno. Posao i obaveze mogu sačekati. Budite sebi prioritet. 

 

Komentari (0)
Loading