VEČERAS JE MLAD MESEC U ŠKORPIJI: Spremite se za HAOS, svađe i RASKIDE, ko "PREŽIVI" pričaće!

Vesti 04.11.2021 11:29 0

Mlad Mesec u Škorpiji se dogadja, danas, 4. Novembra, pod uticajem vladavine Plutona. Ovo je veoma bitan period jer se aktiviraju jake i duboke emocije kao i ogromna potreba za transformacijom

VEČERAS JE MLAD MESEC U ŠKORPIJI: Spremite se za HAOS, svađe i RASKIDE, ko "PREŽIVI" pričaće!

unsplash.com

Mlad Mesec je uvek pokazatelj nekih novih planova, svega onoga što je novo, nešto što se dešava po prvi put. 

Zbog uticaja znaka Škorpije ovo su događaji u vezi novih emotivnih i ljubavnih planova. Mnogi će ući u strastvene ljubavne priče što može imati trajanje i stabilnost. 

Ovaj znak je sam po sebi znak dubine, istraživanja, suočavanja sa sobom i svojim željama i potrebama.  Važno je spoznati gde je početak u nama a gde je kraj u drugima. 

Sve što počne u nama, kao emocija, kao ljubav ili kao strast, to mora da se prebaci kroz osobu, kroz odnos koji traje, koji nas oblikuje, tera da se menjamo i tranformišemo.

Ovan

Kada su u pitanju Ovnovi, moracete da se posvetite odnosima unutar porodice i da pokrenete rešavanje stvari koje traju već neko vreme. Važan je vaš odnos prema sebi i koliko ćete imati mogućnosti da birate. Najvažnija je mudrost. 

Bik

Bikovi, možete računati na lepe porodične priče i mogućnost da dođe do zajedničkih planova u vezi ljubavi. Na vama je da prihvate svoje nesigurnosti u vezi, kao i svoje prave osobine.

Blizanci

Blizanci, vi ćete ući u proces stabilizacije, posebno kada su u pitanju ljubavni i emotivni odnosi. Imaćete  priliku da donesete nove odluke koje popravljaju vaše raspoloženje. 

Rak

Kad ste vi u pitanju, emotivni Rakovi, bićete posvećeni svojim potrebama i željama, doživećete suočavanje sa sobom i svim onim što je dobro za vas. Poslušajte savet starijeg člana porodice. 

Lav

Lavovi, vi ćete morati da se dobro organizujete u okviru porodičnih obaveza, jer članovi porodice vam već dugo zameraju zbog nekih nedefinisanih odnosa.

Devica

Device će osetiti jako pozitivnu energiju, pa će moći da iskoriste tu energiju u vezi sređivanja ličnih odnosa. Osoba u znaku Ovna mogu vam stvarati teret. 

Vaga

Vage osećaju jaku tenziju, pa najbolji savet bi bio da se povuku i da započnu neku novu aktivnost u krugu prijatelja. Važno je da naprave balans u svom životu. 

Škorpija

Što se tiče Škorpija, na vama je velika početna energija i mnogo toga od vas zavisi. Pokušajte da se dobro organizujete u vezi poslovnih aktivnosti a što se tiče ljubavi potrebno je da postavite sebe na prvo mesto. 

Strelac

Kada su u pitanju Strelčevi, vaša snaga je u prihvatanju sebe i svojih strahova. Partnerski odnos će biti na velikom ispitu, najbitnije je biti u stanju prihvatanja kompromisa. 

Jarac

Jarčevi iako ste poznati kao najambiciozniji znak, morate da se pomirite sa nekim stvarima na koje ne možete da utičete. Bitno je da započnete novu vezu ili da imate nov pristup u ljubavi. 

Vodolija

Vodolije vi ste na " udaru ", zato vam savetujemo da vodite računa o svojim rečima i o odlukama do kraja novembra. Partnerski odnos je veoma nestabilan, na vama je da rešite na koji način ćete osigurati vašu ljubav. 

Riba

I na kraju drage Ribe, potrudite se da budete hrabre i da iskoristite svoje emocije tako sto ćete se boriti za svoju ljubav i svoju veru pod jakim uticajem ovog mladog meseca u znaku Škorpije. 

Komentari (0)
Loading