Dnevni horoskop za četvrtak, 12. januar: Bikovi, obratite pažnju na zdravlje, Rakovi, ovo je vaš period za LJUBAV

Vesti 11.01.2023 21:10 0

Evo šta vam zvezde za sutra poručuju

Dnevni horoskop za četvrtak, 12. januar: Bikovi, obratite pažnju na zdravlje, Rakovi, ovo je vaš period za LJUBAV

pixabay

 

 

Ovan 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje previše i zato cete biti veoma nervozni. Vi ne volite da se druzite s ćea ljudima koji vas pritiskaju ili vas čine napetim. Problemi sa kičmom. 


Bik 
Ovo je trenutak odluke kad su u pitanju odnosi u firmi. Morate da se tome posvetite maksimalno. Ljubavna situacija je stabilna i to sve je tako zahvaljujući vašoj želji da uspete sa partnerom do kraja.


Blizanci
Tokom dana imaćete nekoliko ponuda da razgovarate jer ljudima oko vas je potrebna vaša pomoć i vaše mišljenje. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. Zdravlje je odlično. 


Rak 
Danas ste veoma dobro raspoloženi zbog uticaj partnera i njegove potrebe da vam ugodi. Čuvajte se novih poslovnih ugovora jer to nije za vas. Potrebno vam je da se bolje organizujete. 


Lav 
Do kraja ove radne nedelje od vas se očekuje mnogo više nego što možete da pružite. Čuvajte se lažnih prijatelja i uopšte svega što nije iskreno oko vas. Odnos sa partnerom je pod znakom pitanja jer ste veoma ljubomorni. 


Devica 
U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Lava zbog poslovne kritike. Niko ne voli kritiku. To ostavite za neka druga vremena da sve raspravite do kraja. 


Vaga 
Od vas zavisi kako će se stvari odvijati u krugu porodice. Vi ste veoma dobro raspoloženi i to prenosite oko sebe. Partner će biti veoma iznenadjen vašim željama i potrebama. 


Škorpija
Do kraja dana povoljne informacije od voljene osobe i to će vas baš pozitivno pokrenuti. Imaćete nekoliko razgovora sa osobama iz vašeg okruženja i to vas može veoma iscrpeti. 


Strelac 
Tokom dana imaćete veoma važan sastanak sa osobom u znaku Device. To je razgovor koji će vam " otvoriti " oči u vezi poslovnih planova. Ljubav je tu da vam da podršku. Problemi sa krajnicima. 


Jarac 
Situacija sa partnerom je veoma napeta zbog vaše potrebe da se povučete. Ne želite da se raspravljate i da trošite vreme na  gluposti. Bićete preopterećeni uticajem drugih ljudi koji žele da vas kontrolišu. 


Vodolija 
Do kraja dana povoljne informacije u vezi posla i poslovne saradnje sa inostranstvom. Na vama je da donesete odluku koja je važna za narednih mesec dana. Ljubav je stabilna. 


Ribe 
U narednom periodu potrudite se da se posvetite fizičkim vežbama i zdravijem načinu života. Od vas zavisi mnogo toga. Situacija u firmi je veoma nestabilna zbog vaše potrebe da ćutite. 
 

Komentari (0)
Loading