Teško je zaljubiti se u ova TRI znaka: Oni su MANIPULATORI, HLADNI, i zahtevaju veliki trud od partnera, a VODOLIJA nije među njima

Vesti 21.04.2022 16:20 0

Ljubav može da ti da krila, ali može i da te spusti na zemlju, a zatim ljubavnika pritisne ispod svoje površine. Ranjeno srce može da se odlepi. Ova tri znaka to odlično znaju, pa pažljivo poklanjaju osećanja drugima. Oni mogu biti teški u odnosima, ali kada osete da mogu da kažu „volim te“ drugoj osobi, oni čine svet savršenim

Teško je zaljubiti se u ova TRI znaka: Oni su MANIPULATORI, HLADNI, i zahtevaju veliki trud od partnera, a VODOLIJA nije među njima

unsplash.com

 

Škorpija

Škorpija je prevrtljiva i vruća poput vulkanske lave, ponekad hladna kao led . Jednog trenutka te voli do krajnjih granica, a u sledećem te mrzi. Jednom kada izađu da se druže, posle toga se povlači u sebe i nekoliko dana provode sami. Teško je otkriti njegovu ličnost, razumeti je i predvideti njegovo ponašanje. Nikad ne znaš šta on oseća .

Partner koji bi bio u vezi sa Škorpijom je neko ko voli sebe da izaziva. Stalni trud i istrajnost su kvalitete bez kojih ova veza neće opstati. Škorpijama će trebati dosta vremena da poveruju nekome . Krije se pod velom sarkazma i ironije koji ga štite od duboke povrede.

Strelac

Ovo je znak koji veruje u bezgraničnu ljubav i nepopravljivi je romantičar . Međutim, to ne znači da ima osećanja prema bilo kome ko će biti otvoren za vezu. On se bavi samo onim što ima budućnost . On voli samo onoga ko ima svoje vrednosti. Strelac preuzima odgovornost za neuspehe. Zato pokušava da ih izbegne. Ako njegov partner doprinese ovakvim događajima, brzo će biti odbijen. 

To je znak koji se najviše plaši ljubavi - povezuje ga sa bolom . Iako sa zavišću gleda na druge parove, daleko je od toga da iskaže želju da uđe u vezu. Dok ga ne pogodi amorova strela. Strelcu je potreban jak partner koji će mu pokazati da ne gubi dragoceno vreme sa njim.

Bik

Bik je veoma, veoma tvrdoglav. Ima uzak krug bliskih ljudi kojima veruje. Ne prihvata ljude otvorenih ruku, jer voli da bude siguran da je onaj ko brine o njemu vredan pažnje. Bik, hladan spolja (mada ne uvek), a iznutra kao maslačal, svoj odnos prema drugima duguje strahu od otkrivanja emocija . Dešava se da su oni znak njegove slabosti. On uživa u preuzimanju kontrole nad vezom, što ne znači da dominira u svakoj situaciji. Potreban im je partner koji je spreman da ih vodi kroz osećanja i odnose.

Bik zamenjuje reči delima . Ako partner Bika ne primeti promenu u njegovom ponašanju, može se desiti da ne sazna za nešto što je u glavi njegove druge polovine. Bik može savršeno da manipuliše njime na ovaj način.

Ovaj horoskopski znak ne može da se nosi sa besom i svađama . To mu daje anksioznost koja ga udaljava od partnera. Međutim, ne brinite - ovaj znak je jedan od najjačih u smislu osećanja. Njegova ljubav zaista mnogo znači.

Komentari (0)
Loading