Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 29. novembar: STRELČEVI, izbegavajte sukobe s partnerom, BIKOVI, ljubavna situacija se popravlja

Vesti 29.11.2021 08:30 0

Spremite se za buru, evo kome će zvezde danas pomutiti lončiće

Dnevni HOROSKOP za PONEDELJAK, 29. novembar: STRELČEVI, izbegavajte sukobe s partnerom, BIKOVI, ljubavna situacija se popravlja

Pexels/Pavel

 

Ovan 

Vaša snaga je danas u porastu i jako je dobro da se danas posvetite svim obavezama koje niste stigli unazad nekoliko dana. Do kraja dana lepe vesti od partnera u vezi planiranog puta. 


Bik 
Današnji dan započnite sa osmehom i budite sebi najbolji drug. Ljubavna situacija se popravlja ali vama je najbitnije da imate iskren i otvoren razgovor sa partnerom. Mogući problemi sa stomakom. 


Blizanci
Tokom dana vas očekuju nekoliko bitnih sastanaka na planu posla gde vi imate zapaženu ulogu. Do kraja dana okrenite se sebi i ne dozvoljavajte da drugi utiču na vas posebno kada je u pitanju porodica.


Rak 
Ponedeljak je idealan dan da se posvetite sebi i svojim potrebama.. A što se tiče poslovne strane imaćete veoma lagan dan, bez mnogo opterećenja i aktivnosti. Što se tiče zdravlja obratite pažnju na moguće probleme sa ciklusom. 


Lav
Današnji dan posvetite poslovnoj situaciji koju niste razrešili. Osoba u znaku Ovna održaće vam " predavanje " i neće vam prijati jer je to na neki način kritika vašeg rada. Pokušajte da izbegnete sukob. Zdravstveno se osećate napeto. 


Devica 
Do kraja dana bićete veoma opterećeni stvarima iz prošlosti. Potrudite se da partnerski odnos bude na nivou jer partnera je neko vreme pod lošim uticajem svoje porodice. Vi ste mu jedina podrška. 


Vaga 
Danas nije dan da donosite bitne odluke pa se opustite i sačekajte neko bolje vreme. Porodična situacija je napeta zbog nerešenih odnosa u vezi nekretnine ili imovine. Stiže vam novac iz inostranstva. 


Škorpija 
Vaša tvrdoglavost dolazi do izražaja posebno kada su u pitanju odnosi na poslu. Što se tiče ljubavi danas ste veoma povučeni i niste zainteresovani za tu temu. Moguće je da vam se javi osoba iz prošlosti kada su u pitanju emocije. I u tom slučaju ćete se ponašati ignorisanjem. 


Strelac 
Tokom dana mogući su sukobi na relaciji sa partnerom tako da obratite pažnju kojim tonom se obraćate voljenoj osobi. Od vas zavisi kako će poslovna situacija da se završi sa osobom u znaku Lava. Zdravlje vam je stabilno i osećate se odlično. 


Jarac 
Do kraja dana mogući problemi sa kičmom. Obratite pažnju zato što to može biti veoma bolno. Situacija u krugu porodice je stabilna zahvaljujući vašem uticaju. Povoljne vesti stižu iz inostranstva u vezi poslovnog projekta kojeg ste započeli. 


Vodolija 
Tokom dana i tokom večeri mogući su pozitivne vesti u vezi posla kojeg ste već odradili. Osoba u znaku Device vaš već neko vreme nervira što se tiče poslovne saradnje. Budite mudri i izbegnite sukob. Zdravstveno stanje je odlično. 


Ribe 
Pod navalom ličnih emocija bićete veoma negativno raspoloženi. Potrudite se da odvojite privatne probleme od poslovnih. Do kraja dana pozitivne vesti od osobe u znaku Lavaava u vezi novčanih transakcija. 
 

Komentari (0)
Loading