Dnevni HOROSKOP za PETAK, 3. decembar: Vodolije, moguć je napredak u sferi posla, Bikovi, spremite se za nove početke

Vesti 03.12.2021 08:30 0

Dobro pogledajte u nebo, ono će vam otkriti kakav dan vas čeka

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 3. decembar: Vodolije, moguć je napredak u sferi posla, Bikovi, spremite se za nove početke

Printscreen/Youtube

 

Ovan

 

Tokom dana imaćete nekoliko prilika da se vidite sa društvom. To vam je jako bitno da se popravi vaše unutrašnje stanje. Budite optimista jer vam je potrebno ovog trena najviše. Zdravlje je odlično. 

 

Bik 

 

Tvrdoglavo branite svoje stavove. Posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom ali i u vezi posla. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. Ljubavna situacija je stabilna. 

 

Blizanci

 

Danas ćete biti veoma nervozni i napeti zbog privatnih razloga. Biće veliki problem vaš odnos sa partnerom. Nemojte očekivati da će vas partner razumeti do kraja. Problemi sa kičmom.

 

Rak 

 

Tokom dana imaćete sukobe u krugu porodice o kojima ćete biti obavešteni. Na vama je da probate da to rešite. Jako je važno da budete svesni da li vam je to zaista potrebno. 

 

Lav 

 

Kod vas dominiraju emocije i uspomene na proslost, posebno u vezi ljubavi. Trudite se da to ne bude previse posebno da ne ostanete bas u tom raspolozenju. Do kraja dana mogući poziv iz inostranstva. 

 

Devica 

 

Tokom današnjeg dana imaćete jako dobre rezultate u vezi posla i poslovnih saradnika. Bićete veoma ponosni na osobu u znaku Ovna. Pokrecete neku novu poslovnu priču sa partnerom iz inostranstva. Zdravlje je odlično. 

 

Vaga 

 

Vaša snaga i energija su veoma stabilni i to vam poboljšava vaše zdravstveno stanje. Ljubavna komunikacija je bolja zahvaljujući partneru o njegovoj želji da popravi vaš odnos. Novac vam je velika problematika. 

 

Škorpije 

 

Danas je veoma važno biti svoj i stabilan. Imaćete iznenadan poziv za razgovor u vezi nekog novog poslovnog projekta. Biće jako važno kakav cete utisak ostaviti. Zdravlje je stabilno. 

 

Strelac 

 

Tokom ovog perioda svi su oko vas sa velikim uticajem na vas. Probajte da to razumete na svoj način. Oni očekuju mnogo više da se angažujete posebno osoba u znaku Ribe. Problemi sa zubima. 

 

Jarac 

 

Vaša potreba da dominirate nad drugima je retka ali se danas baš pseća. Imaćete svoje stavove u vezi posla i to ce biti trn u oku vašem nadredjenom. Držite se svoje istine. Ljubav je stabilna. 

 

Vodolija 

 

Tokom današnjeg dana moguće je napredak na planu posla sa osobom u znaku Ribe. To je osoba koju ste skoro upoznali u društvu saradnika. Budite spremni i otvoreni za saradnju. 

 

Riba 

 

Vaša potreba da se povučete je veoma nestabilna i svi to osećaju. Budite sebi najbitniji i ne dozvolite da vas drugi energetski crpe. Tokom ovog perioda sebi oprostite neke stvari. Vreme je da odrastete. 

Komentari (0)
Loading